Last minute in Grecia: cumperi un pachet, pleaca toata familia !

Plateste unul, pleaca toata familia.jpg

Anii trecuti, au aparut tot soiul de oferte speciale mai ales pe destinatii de masa gen Grecia cum ar fi „vacanta de 1 euro” si „cumpara unul, pleaca toata familia”. Din cate mi s-a spus, ofertele au fost de mare succes si s-au dat ca painea calda… oferta era practic un soi de „Litoralul grecesc pentru toti”.

Ce voiam sa va spun este ca incepand de aseara, cei de la Europa Travel au iesit din nou cu oferta „Cumpara unul, pleaca toata familia„. Platesti un sejur cu avionul si familia te insoteste gratis in Creta, Corfu, Rhodos, Lefkada sau Zakynthos! Oferta este valabila pentru mama, tata si primul copil. Hai sa va dau insa mai multe amanunte.

Daca o sa va uitati pe link-ul acesta, o sa vedeti datele si destinatia ofertelor: pentru Corfu si Rhodos sunt cu plecare din 3 si 10 iunie, pentru Creta pe 11 si 14 iunie, pentru Zakynthos pe 9 si 16 iunie si pentru Lefkada pe 17 iunie (cand esti si ultima cursa cu oferta asta).

Daca faceti click pe numele destinatiei, veti descoperi cateva zeci de hoteluri pentru care sunt oferte – evident preturile variaza. Hai sa luam cazul Apartamente Marina din Agios Gordis. Pretul este de 199 euro pentru maxim 3 persoane (mama, tata si un copil), la care se adauga taxele aeroportuare care se platesc pentru toti – adica 95 euro de persoana. Total 484 euro pentru o saptamana pentru o familie de trei persoane, in asta intrand avionul si cazarea.

Daca va intereseaza oferta, aruncati o privire pe oferta Europa Travel si decideti-va repede 🙂

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii