Inca o promotie – Grecia de la Europa Travel, nu se platesc taxele aeroportuare

Oferta Europa Travel - Grecia.jpg

Daca tot am publicat informatii despre promotia lui Air France acum cateva minute, vreau sa va mai atrag atentia la o promotie pentru cei care nu au vise exotice de gen Bangkok, ci vor sa calatoreasca ceva mai aproape. Asa ca vreau sa impartasesc cu voi o noua promotie de la Europa Travel – cei care cumpara pachete (avion + cazare) pe destinatiile Corfu, Zakynthos, Creta, Rhodos si Lefkada nu vor plati taxele aeroportuare.

Alte detalii: e vorba de plecari acuma, in plina vara si sezon intre 23 iunie si 15 iulie 2014. Uitandu-ma la oferte, cea mai ieftina este in Corfu la Apartamente Marina, Niouris Marina si Vila Dina unde platesti 199 euro (cum ziceam, cu taxe aeroportuare facute cadou) pentru 7 zile – avion, cazare. Ceea ce mi se pare ieftin (doar avionul pana in Corfu ar costa peste 200 euro cu Aegean).

Evident, locurile sunt limitate (mai ales de locurile in avion), pentru ca ofertele de cazare sunt extrem de diversificate. Aruncati o privire pe link-ul asta si veti gasi toate tipurile de cazari. Dar toate la preturi competitive

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii