Blue Air will never walk alone. Zboruri Bucuresti – Liverpool incepand cu decembrie

Blue Air.jpg

Mai acum cateva luni, ma intrebam de ce companiile aeriene se bat toate sa opereze curse spre Londra, desi cica mai locuiesc oameni in afara capitala Marii Britanii, iar unii dintre ei sun romani 🙂 Tot cam atunci, ma gandeam daca Blue Air mai are de gand sa inoveze, lansand rute noi… e drept, intr-o perioada, a fost in insolventa, s-au schimbat proprietarii (Nelu Iordache, fondatorul Blue Air ajungand intre timp in inchisoare), dar trebuia intr-un final sa asistam la un reviriment. Ei bine, s-au intamplat amandoua.

Mai intai, Wizz Air a anuntat deschiderea rutei Bucuresti – Doncaster / Sheffield, deservind si centrul Angliei (aeroportul este undeva la 100 km de Manchester, dar si in apropierea altor centre urbane importante), fiind prima ruta dintre Romania si Anglia in afara Londrei dupa foarte mult timp (putini isi mai amintesc ca acum vreo 15 ani, Taromul zbura la Manchester).

Apoi si Blue Air a inceput sa introduca rute noi. Mai intai Bucuresti – Koln / Bonn, apoi a inceput sa vanda bilete pe charterele lor spre insulele grecesti si intr-un final cateva zboruri impartite cu un tur operator israelian pe ruta Bucuresti – Tel Aviv.

Ei bine, Blue Air anunta deschiderea unei rute noi, in premiera pentru Romania, de la Bucuresti spre Liverpool, celebrul oras al Beatlesilor, dar si al echipei FC Liverpool al carei imn este celebrul „You will never walk alone” 🙂

Zborurile vor incepe din data de 15 decembrie 2014, vor fi 3 zboruri pe saptamana (lunea, miercurea si vinerea), iar biletele pot fi cumparate de pe site-ul Blue Air.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest