WizzAir sarbatoreste deschiderea celei de-a 5a baze operationale in Romania – Craiova

Wizz Craiova.png

Nu mai e un secret pentru nimeni, WizzAir este actualmente cea mai mare companie aeriana din Romania ca numar de pasageri, avioane, rute, dar si ca numar de baze operationale (sau mai pe romaneste spus hub-uri :)). Desi opera de ceva timp la Craiova, de abia incepand de miercuri, Craiova devine hub WizzAir, pentru inceput avand alocata o singura aeronava (dar daca lucrurile merg bine, in mod cert va mai aparea inca unul sau mai multe avioane alocate hub-ului Craiova. In momentul de fata, WizzAir opereaza zboruri din Craiova spre 6 destinatii – Barcelona, Roma, Londra, Bologna, Milano si Dortmund.

Pentru a sarbatori deschiderea hub-ului din Craiova, Wizz-ul face petrecere mare in Piata Prefecturii si asta se va intampla miercuri (adica poimaine), 23 iulie de la orele 18:00. Primii 1000 de participanti care vor veni imbracati in roz, vor primi vouchere de reducere WizzAir. Va fi muzica si distractiune :).

Asa ca daca sunteti din Craiova sau intamplator pe acolo, nu ratati evenimentul din Piata Prefecturii. Pe langa ca o sa fie fun, mai aveti parte si de o reducere la biletele de avion 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • astia mai au si ei ceva marketing in capul lor(in afara de culoarea frumoasa roz)… pe cand fly romania e complet la pamant cu acest aspect…. de ce nu auzim ca face si fly romania asa, sa isi promoveze produsul???

  ALIN 21 iulie 2014 17:02 Răspunde
 • Arata super fain avionul daca stai sa te uiti la cel ceva mai mult incepi sa crezi ca e fermecat.
  Care sunt celalte 4? Iasi, bucuresti, cluj?

  Marcus 24 iulie 2014 21:01 Răspunde
  • Celelalte 4 sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Tg. Mures. WizzAir mai opereaza o ruta din Arad si 2 din Sibiu, dar aceste 2 orase nu sunt baze operationale si nu au vreun avion alocat.

   Imperator 24 iulie 2014 23:00 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii