Promotii TAP Portugal: Rio de Janeiro la 678 euro, Panama la 762 euro

TAP.jpg

Stiu ca de la o vreme, America Latina e pe val, am auzit multa lume ca a fost sau are de gand sa treaca Oceanul spre partea sa cea mai interesanta… adica de la sud de Rio Grande. Au aparut si destule promotii, asa ca vreau sa va mai anunt una. De data asta de la TAP spre Rio de Janeiro si Panama.

Nu trebuie sa spun prea multe despre Rio de Janeiro. Nu cred ca trebuia sa fie Campionatul Mondial de Fotbal in Brazilia ca oricine sa-si doreasca sa mearga spre Rio. Dar vreau sa spun vreo 2 vorbe despre Panama. Poate n-ati auzit decat despre canal (care oricum este o lucrare de inginerie incredibila), dar trebuie sa va ganditi ca Panama este poarta de intrare spre o regiune absolut superba numita America Centrala. Daca vreti sa vizitati tari precum Costa Rica sau Nicaragua, nu prea aveti zboruri directe din Europa, iar acelea cateva sunt scumpe, imensa majoritate a optiunilor sunt prin State unde chiar si daca esti in tranzit fara sa parasesti aeroportul, tot iti trebuie viza de tranzit. Asa ca Panama este o optiune foarte buna pentru a descoperi America Centrala.

Ei, acuma iata detaliile promotiei

Bucuresti – Rio de Janeiro: 678 euro. Perioada de calatorie: 1 octombrie – 15 decembrie 2014 si 15 ianuarie – 15 martie 2015.

Bucuresti – Panama: 762 euro. Perioada de calatorie: 1 octombrie – 12 decembrie 2014 si 15 ianuarie – 31 mai 2015.

 

Biletele pot fi gasite pe site-ul TAP Portugal

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest