3 zile si de la Qatar: Hong Kong @ 535 euro, Seul @ 575 euro, Shanghai @ 515 euro

Qatar Airways.jpg

Hopa, inca o promotie la Qatar Airways. Incepand de azi pana miercuri inclusiv (deci, tot 3 zile, se pare ca asa se poarta perioada de promotii la companiile aeriene), Qatar are niste preturi promotionale – tarifele curent taiate cu pana la 20%. Asa ca daca va paste vreun gand sa mergeti in Asia sau in Africa, aruncati o privire pe site-ul Qatar Airways.

Sa arunc o privire pe tarife. Ca de obicei, tarifele de China, Singapore si Hong Kong sunt chiar foarte bune: Shanghai e 515 euro, Guangzhou si Hong Kong sunt 535 euro, Seul la 575 euro e chiar bun, nici Singapore nu e de evitat la 565 euro. Si apropos, poti zbura cu Qatar si la Sofia pentru doar 169 euro dus-intors ;).

In fine, sunt zeci si zeci de destinatii, nu le mentionez pe toate aici, aruncati doar o privire pe linkul asta, poate gasiti ceva 🙂 Bafta !

Atentie – cum ziceam, biletele pot fi cumparate pana miercuri, 17 septembrie, evident in limita locurilor disponibile si puteti zbura intre 21 septembrie 2014 si 15 iunie 2015 (exista si niste date indisponibile, amanuntele le gasiti pe link !

 

.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest