DOAR AZI: KLM da bilete pentru Amsterdam la 95 euro dus-intors

KLM.jpg

Cred ca e cel mai bun pret pe care l-am vazut vreodata pe destinatia Amsterdam. Au mai fost tarife de 139 euro, parca si de 129 euro, dar sub 100 nu am vazut niciodata. Atentie, doar azi (si evident, in limita locurilor disponibile), poti zbura la Amsterdam cu KLM pentru doar 95 euro (dus-intors). 

Am verificat biletele, sunt incarcate si disponibile in luna octombrie si noiembrie pana pe 30 noiembrie (dus) si pana pe 10 decembrie (intors). Asa ca daca va ganditi la un city break in Amsterdam chiar si de 1 decembrie (care pica lunea), grabiti-va ca biletele astea zboara repede. Biletele se pot achizitiona de pe site-ul KLM

ACTUALIZARE

Se pare ca site-ul KLM a picat, asa ca puteti sa cumparati de pe Traveo, am vazut tarife la 87 euro. Evident, nu pentru mult timp !

Comentarii

 • Pacat ca se blocheaza dupa ce introduc destinatia, ma duce la o pagina de unde nu mai pot sa fac nimic.

  eueu 16 septembrie 2014 10:37 Răspunde
 • Imperator, imi dai voie sa anunt mare promotie la Aeroflot, tine pina in 30 septembrie.Preturi incredibile pentru Bangkok, mi-a aratat 433 euro la simulare, in noiembrie,dar si Hanoi, Hong Kong , Havana, Tokio .Sunt abonata la newsletterul lor, asa am aflat.
  Eu am fost de doua ori cu ei, e OK.

  Li 17 septembrie 2014 20:06 Răspunde
  • Da-mi-l si mie. imperatortravel@yahoo.co.uk
   Problema cu Aeroflot este ca daca continua escaladarea sanctiunilor in urma razboiului din Ucraina, s-ar putea ca Rusia sa inchida spatiul aerian, iar Europa sa inchida de asemenea spatiul aerian aeronavelor rusesti.

   Imperator 17 septembrie 2014 21:05 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii