KLM Promo: Shanghai 525 euro, Panama 649 euro, Toronto 519 euro, Capetown 581 euro

KLM.jpg

Si veni si ziua Z, ziua in care KLM a dat drumul la o noua sarabanda de oferte. De la inceputul anului, ofertele KLM veneau odata pe luna (ca factura la telefon) sub formula „3 destinatii, 3 zile”, dar acum ca tot s-a terminat perioada de concedii si unii se gandesc la ce sa faca mai la iarna au venit sub formula „o tona de destinatii, 6 zile”. Evident, numarul biletelor este limitat, asa ca daca vreti sa calatoriti undeva mai aproape sau mai departe, grabiti-va pentru ca chiar sunt preturi bune. Dar hai sa trec in revista ce mi s-a parut chiar deosebit.

Cred ca preturile pe America Centrala si zona le-am vazut destul de rar. Un Cancun la 549 euro este intr-adevar rar, dar si Panama la 649 euro e un pret foarte bun. Iar din Panama, in cateva ore cu autobuzul, ajungi in Costa Rica !!!!  Chiar si un Buenos Aires la 749 euro nu este chiar de lepadat intr-o destinatie unde cu greu gasesti ceva sub 1000 euro.

Evident, Asia vine ieftin, dar sunt destule oferte la 500 si ceva. As mentiona Shanghai la 525 euro e un pret excelent, dar si Hong Kong la 549 euro, Singapore la 575 euro sau Seul la 585 euro nu sunt rele deloc, Vreau sa subliniez ca in sfarsit vad Bangkok-ul sub 600… ma rog, nu foarte mult, e la 599 euro, dar capitala Thailandei este o destinatie in general scumpa.

Sarind in Africa, Capetown la 581 euro e un pret chiar super-tare, dar si Zanzibar la 649 euro merita fiecare cent. In America de Nord, Toronto la 519 euro mi se pare un pret foarte bun (nu e neobisnuit, dar nu-l gasesti in fiecare zi), New York un pic cam sus la 552 euro pentru o promotie, dar probabil au zborurile pline.

Si la sfarsit, sa subliniez niste preturi europene – Lisabona la 199 euro suna bine ca si Copenhaga la 179 euro. Amsterdamul vine si el la 149 euro (in general, e cam 189 – 199), daca nu l-ati luat alaltaieri cand era la incredibilul pret de 95 euro, nici 149 nu e rau.

In fine, cum ziceam, sunt o tona de destinatii, aruncati o privire aici, pe site-ul KLM pentru ca sigur gasiti ceva la un pret fain.

Sa mentionez ca ofertele sunt valabile pana pe 23 septembrie (evident, numarul de bilete este limitat, deci grabiti-va in caz ca ceva va face cu ochiul), iar perioada de calatorie este 18 septembrie (adica de azi) – 31 martie 2015. Nu sariti pana in tavan sa nu spargeti lustra, exista si o perioada black-out: pentru zborurile din Bucuresti intre 12 decembrie si 31 decembrie, pentru zborurile retur spre Bucuresti intre 1 ianuarie si 11 ianuarie. Dar daca faceti Craciunul si Anul Nou acasa si aveti liber prin ianuarie (si stiu destui care sunt in situatia asta), chiar aveti parte de niste mega-oferte.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii