Vrei o calatorie in 2019? Castiga o excursie de 3 zile la Munchen !

Primaria Munchen

Ca de obicei, la sfarsit de an, cei de la Biroul de Promovare Turistica a Germaniei vin cu un concurs pentru romani. E un concurs simplu, iar premiul este fain – o excursie pentru doi la Munchen, un oras in care am fost de cateva ori, dar de fiecare data nu am stat cat mi-as fi dorit… dar este un oras absolut superb! Hai sa va zic ce trebuie sa faceti.

In primul rand, trebuie sa intrati pe linkul acesta

Trebuie sa raspundeti la 5 intrebari. Daca nu le stiti raspunsul (sa spun sincer, nici eu nu le stiam), vedeti ca alaturi este un buton care va ajuta sa gasiti raspunsul corect si sa mai aflati cate ceva despre Germania. Dupa ce raspundeti la cele 5 intrebari, va dati cateva date personale (mail si ziua nasterii) si gata.

Participarea la concurs este gratuita si nu este nevoie sa fi fost vreodata in Germania J. Poate castigati si ajungeti.

Concursul are loc pana pe 31 decembrie 2018, tragerea la sorti are loc dupa Anul Nou, pe 5 ianuarie 2019, iar castigatorul va primi un mail in termen de 7 zile… Deci, cel tarziu pe 15 ianuarie stiti daca incepeti anul cu o excursie la Munchen!

Premiul consta in 2 bilete de avion dus-intors si cazare de 2 nopti in hotel de minimum 3 stele.

Daca vreti sa aflati mai multe despre Munchen, aruncati un ochi aici sau pe articolele mele despre sarmanta metropola bavareza Munchen :).

 

Multa bafta si sper ca unul dintre voi, cititorii blogului meu, sa castige ;).

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest