Promotie TAROM: 99 euro spre Atena, Budapesta, Salonic si alte cateva destinatii

Tarom.jpg

Taromul tocmai a implinit 60 ani acum cateva zile si in lipsa unei sarbatoriri mai ample (cred ca nici nu ar fi fost cazul in contextul conflictului de munca), s-a decis sa lanseze niste oferte noi… Pretul e bun (e vorba de 99 euro), destinatiile nu sunt prea indepartate, dar sunt interesante si sunt in niste orase spre care in general se zboara la tarife destul de ridicate pentru ca pe unele dintre ele Taromul are monopol. Deci…

Destinatile sunt:

cu plecare din Bucuresti: Atena (rar am vazut preturi mici, desi pe ruta mai zboara si Aegean, dar nu zboara nici un low-cost), Belgrad (din nou, ruta este competitiva cu Air Serbia zburand si ei, dar Belgradul nu este un oras sa-l bifezi, ci un oras sa-l traiesti), Budapesta (aici e monopol Tarom si preturile sunt in consecinta. Nu trebuie sa vand castraveti gradinarului, Budapesta este un oras superb si merita sa beneficiati de oferta), Istanbul (nu e un pret nemaivazut, puteti gasi uneori si mai ieftin, dar ce conteaza… e un pret foarte bun pentru unul dintre cele mai vibrante orase ale Europei), Chisinau (putini au vizitat capitala celeilalte Romanii… Si merita doar si pentru incredibilele orase subterane ale vinului de la Cricova si Milestii Mici), Larnaca (aici, gasiti des bilete ieftine, zboara si Wizz si Blue, dar Cipru merita cu varf si indesat… doar si prin prisma faptului ca e mai cald si mai placut decat iarna romaneasca), Salonic (nu ma dau in vant dupa el) si Sofia (un oras mai fain decat ti-ai inchipui… dar nu neaparat prin cladiri si arhitectura, ci mai ales in zona de baruri, restaurante si locuri de petrecere)

cu plecare din Iasi: Roma (ei, ce sa mai zic ? E un oras absolut superb), Bergamo care deserveste Milano (capitala modei), Bologna (un oras care se afla pe nedrept in umbra Florentei) si Torino (nu e doar capitala industriala a Nordului, poti descoperi niste locuri nebanuite cum ar fi cel mai important muzeu al civilizatiei egiptene din lume, excepandu-l pe cel din Cairo).

Perioada de rezervare este 22 – 26 septembrie 2014 (evident, in limita locurilor disponibile)

Perioada de calatorie este de azi pana pe 25 martie 2015 (exceptand 20 decembrie – 4 ianuarie).

Mai multe amanunte gasiti pe site-ul Tarom

Etichete:
·

Comentarii

  • Diana spune:

    Buna ziua, Imperatore,

    Ai idee ce fac angajatii din birourile TAROM de peste hotare, care le sunt obligatiile? Eu nu am gasit nicio informatie. As avea nevoie de ajutorul lor, dar un binevoitor de la Tarom (agentia de pe la statia de metrou Izvor) mi-a spus ca nu ma poate ajuta cu nicio informatie in acest sens. Mie imi pare rau ca am cumparat bilete la tarom.

    • Imperator spune:

      Nu cunosc nici unul, dar din cate banuiesc (vazand ce fac reprezentantii companiilor aeriene straine de la Bucuresti) este sa se ocupe de marketingul, vanzarile si relatiile cu clientii.

  • polat spune:

    la pretul asta biletele se pot achizitiona doar de la ei sau si la agentiile de turism?merci!

  • roth-camelia spune:

    Multam de veste, de 1 martie sunt la Atena…sper sa fie oki vremea si sa pot folosi timpul la maxim, am 3 zile pline.
    PS
    ceva recomndari?

  • ioana spune:

    Hey, am gasit oferta pe Amman cu 100 eur si vroiam sa-ti cer o parere,crezi ca e suficient de safe in aceasta perioada?
    as mai avea ca alternativa Moscova dar si acolo sunt probleme
    ca o ultima optiune ar fi Dublinul….ce ma sfatuiesti sa aleg?
    multam

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest