Super oferta Turkish pentru emigrare: Congo la 599 euro !

TurkishAirlines.jpg

Va aduceti aminte de poezioarele acelea de la alegerile de acum 10 ani cand Basescu l-a batut in extremis pe Nastase (poreclit Bombonel): „Daca iese Bombo, emigram cu totii-n Congo„. Acum cand mare favorit este fiul lui Bombo, multora le revine dorul de Congo, iar cei de la Turkish Airlines au hotarat prompt sa ofere o mega-oferta: 599 euro pentru un zbor (dus-intors, dar nimeni nu te obliga sa te intorci) de la Bucuresti la Kinshasa, in Congo. Oferta e valabila pana pe 28 februarie 2015, atunci fiind si data limita de plecare spre tara visurilor, Republica Democratica Congo.

Daca totusi Congo nu va inspira prea mult, atunci trebuie sa stiti ca Turkish are tarife la 599 euro si pentru alte destinatii din jurul lui Congo si anume la Dar es-Salaam (Tanzania), Entebbe (Uganda), Lagos (Nigeria), Mombasa si Nairobi (Kenya). Mai multe amanunte aici.

Alte oferte interesante sunt:

Boston, Montreal, Chicago, New York, Washington si Toronto la 509 euro

Hong Kong la 478 euro

si altele pe care le puteti consulta aici

 

 

Comentarii

  • ana spune:

    Am simulat Hong Kong pentru februarie si aprilie.. iar preturile sunt duble sau chiar triple fata de cele afisate..

  • Humbert spune:

    Hmm, Congo pare chiar mai atractiv azi decat pe vremea lui Bombo. Nastase era un simbol al coruptiei dar avea totusi un minim de bun simt si de demnitate din care Ponta nu are nici o urma… Oferta asta nu poate fi o coincidenta, sigur cei de la Turkish se asteapta la un interes crescut pentru Congo.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii