Sa-l ajutam pe Mos Craciun sa vina la cat mai multi copii

01. Bucurestiul de Craciun.JPG

La Multi Ani, Romania ! Astazi este ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si este practic prima zi din luna in care nu vom face economie in a spune “La Multi Ani” si de a face daruri… La Multi Ani, incepand de azi cand multi dintre noi se saluta déjà cu “La Multi Ani, Romania” (o urare care imi place tare tare mult), iar peste cateva zile, vin primele cadouri odata cu Mos Craciun.

Ei bine, in aceasta luna, toti asteptam cadouri… toti, si cei mai bogati, si cei mai saraci, si cei mai dezavantajati dintre noi. Unii dintre noi se mobilizeaza, strang pachete si lucruri noi sau vechi si se duc la oameni sarmani, la case de copii sau de batrani pentru ca si acestia sa aibe o bucurie de Sarbatori.

Ei bine, chiar daca nu aveti posibilitatea de a da vreo mana de ajutor in bani, puteti sa ajutati sa ajunga Mos Craciun la niste copii cantand. Suna un pic ciudat… Dar, da, puteti sa faceti un cadou cantand !

Dar iata care e ideea. Inregistrati-va un filmulet (cu telefonul mobil, aparatul foto sau camera video) cantand “Mos Craciun cu plete dalbe”. Nu stiti exact versurile ? Nu-i bai, uite-le aici. Apoi, dupa ce te inregistrezi, te rog incarca filmuletul pe Youtube si apoi lasa linkul aici.

Pentru fiecare cantec incarcat, cate un copil aflat sub protectia Fundatiei “Copii in Dificultate” va primi cate o pereche de ghetute noi din partea Bancii ING. Asa vei putea face cadou o pereche de ghetute doar cantand.

Deci, nu uita – canta “Mos Craciun cu plete dalbe”, incarca filmuletul pe Youtube,  inregistreaza-te pe site-ul “Cel mai mare colind”  si gata. In plus, daca poti sa spui si la altii (fie pe Facebook, fie pe mail, fie pe blog, daca ai vreun blog personal), v-as multumi. La finalul perioadei (care tine de azi pana pe 10 decembrie) vei primi si tu un cadou la final – propriul rol in videoclipul record realizat de ING, „Cel Mai Mare Colind”. Acesta va ingloba toate inregistrarile trimise de participanti.

Mai jos este colindul meu (imi cer scuze daca veti avea vreun atac de cord, sunt complet netalentat la cant, la scoala luam 10 la muzica in virtutea faptului ca aveam 10 la toate celelalte materii :)) si mi-ar place sa le vad si pe ale voastre ca vor fi in mod cert mai bune 😉 Dar si asa in falset cum e, ma bucur ca va duce o pereche de ghetute. Ale voastre sunt sigur ca vor suna mult mai bine 🙂

 

 

 

 

Etichete:
· ·
Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii