Aeroflot: Tokyo @ 475 euro, Havana @ 626 euro, Mongolia @ 565 euro !

Aeroflot.jpg

Mai multi dintre voi mi-ati semnalizat, asa ca m-am apucat sa verific si intr-adevar, Aeroflot are din nou o sarabanda de preturi foarte bune. Nu stiu exact pana cand tine promotia (deh, preturile bune zboara repede) si care e perioada, dar m-am pus sa simulez primavara si iata ce am gasit.

Tokyo @ 475 euro (dus 16 aprilie, retur 6, 7 sau 8 mai). In Tokyo, nu mai prindeti inflorirea ciresilor (Sakura), dar o puteti admira in nord, la Sapporo ! Cu sau fara flori de ciresi, Tokyo (si „planeta” Japonia in general) merita vizitat, iar primavara este anotimpul perfect !

Beijing @ 538 euro (dus / intors – numeroase date din aprilie si mai). Nu pot sa zic ca e un tarif sa cazi pe spate ca in cazul capitalei Japoniei, dar nici Beijing nu e rau. Iar perioada e geniala 🙂

Havana @ 626 euro (dus / intors – numeroase date din aprilie si mai). Asta e un super pret, mai ales ca pana una alta, nu sunt prea multe companii aeriene care sa zboare in capitala Cubei. In plus, luna aprilie, hai inceputul lui mai este o perioada excelenta de vizitat Cuba – e cald, soare, taman inainte de inceperea sezonului ploios. Si tinand cont ca in curand Cuba si SUA vor relua relatiile diplomatice dupa zeci de ani, eu zic sa va duceti acolo inainte de a da navala yankeii si sa strice totul.

Delhi @ 480 euro (dus / intors – numeroase date din aprilie si mai). Un pret bun pe o destinatie spre care au crescut mult preturile in ultimul timp. Nu e zdrobitor, dar merita. In schimb, pregatiti-va de temperaturi de 40 de grade 🙂

Ulaan Bataar @ 565 euro (dus / intors – numeroase date din aprilie si mai). V-am spus ca nu mai e nevoie de viza de Mongolia anul asta ? Acum va zic ca sunt si niste tarife de avion mai mult decat rezonabile. Iar primavara e fain de calarit prin Mongolia 🙂

New York @ 510 euro (dus . intors – numeroase date din aprilie si mai). Am mai vazut preturi si sub 500 la promotie, dar astea nu apar asa toata ziua, buna ziua. Pe TAP e acuma mai ieftin (pana la sfarsit de luna), dar daca nu va decideti repede, aruncati un ochi si la Aeroflot.

 

Evident, Aeroflot mai are multe destinatii, asa ca puteti sa simulati mai multe destinatii pe pagina lor de internet. O sa ma intrebati cum sunt ca si companie aeriana. Nu am mai zburat demult cu ei (din 1999), dar ce stiu de la cei care au zburat cu ei este ca sunt o companie OK. Serviciile sunt la nivelul companiilor internationale si folosesc avioane americane si europene (doar 16 din cele 150 avioane sunt Sukhoi Superjet, celelalte fiind Boeing si Airbus). Pentru tranzit prin aeroportul Sherementievo, nu este nevoie de viza daca stati mai putin de 24 de ore, daca insa vreti sa va duceti in oras, trebuie sa va luati viza de tranzit (nu se obtine greu, doar ca trebuie sa dati niste bani si sa va deplasati la ambasada din Bucuresti a Federatiei Ruse). Din fericire insa, de cand Taromul a reluat zborurile la Moscova (de anul trecut cu ocazia Zilei de Nastere a Tovarasului Ion Iliescu), sunt mult mai multe optiuni de zbor spre / dinspre Moscova, iar cum Taromul si Aeroflot fac parte din aceeasi alianta (Sky Team), zborurile sunt in regim de joint flight. De altfel, marea majoritate a zborurile pe ruta Bucuresti – Moscova sunt operate de Tarom, deci veti zbura cu Aeroflotul doar de la Moscova mai departe. A, si inca ceva… zborul de Moscova nu survoleaza estul Ucrainei… Asa, ca sa stiti !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest