Oferte speciale pentru top 3 orașe ale Portugaliei

01. Turnul Belem

Cred că Portugalia este una dintre destinațiile despre care am auzit opinii pozitive în unanimitate. Sincer, nu mi-aduc aminte să-mi fi zis cineva ceva de rău despre verii noștri latini de la capătul celălalt al continentului. De Paris am auzit că e murdar, de Veneția, că pute, de Londra, că e plină de negri, Amsterdam, de drogați, dar de Portugalia nu am auzit de la nimeni că ar fi nașpa. Cine zice asta să ridice mâna în sus și să argumenteze. Portugalia nu are organizarea Germaniei, charisma Italiei sau bucătăria Franței (însă vinurile le are :)), dar are ceva nu știu ce care ți se bagă pe sub piele. Am fost în Lisabona de vreo cinci ori în ultimii trei ani și, sincer, de fiecare dată când survolez centrul orașului (avioanele care aterizează la Lisabona survolează la mică înălțime centrul orașului), mă bucur ca un copil. Dar Portugalia nu se limitează la Lisabona, dimpotrivă, Lisabona este o poartă de intrare spre o mie și una de locuri frumoase și experiențe memorabile. Că e vorba de palatele înzorzonate ale Sintrei, de cartierele boeme ale Porto-ului, de plajele din Algarve, de micul orășel istoric Obidos venit direct din istorie, toate mi-au plăcut la maximum.

Ca să vă spun un mic secret, în momentul în care acest articol va fi publicat, fiind programat în acest sens, eu mă voi afla… ghici unde?… în Lisabona. Din păcate, voi sta doar câteva ore, în tranzit spre Portugalia de dincolo de Ocean, spre Brazilia, dar nu voi pierde aceste câteva ore fără a țopăi prin oraș.

Dar hai să vă dau o știre bună – TAP Portugal și EXIMTUR au decis să facă împreună o ofertă specială pentru cele mai căutate destinații din Portugalia, așa că, începând de azi și până vineri, 15 mai, vor avea o ofertă specială pentru Lisabona, Porto și Faro (poarta de intrare spre Algarve).

Ofertele sunt, în principiu, pentru datele fixe pe care le găsești în link (sunt în iunie, poate cea mai frumoasă lună să vizitezi Portugalia!), dar dacă vreți alte date, e posibil să găsiți oferte, dar poate nu fix la aceleași prețuri.

Lisabona – plecare 7 iunie, retur pe 12 iunie – de la 475 de euro (hotel + avion)

Faro (Algarve) – plecare 11 iunie, retur pe 15 iunie – de la 494 de euro (hotel + avion)

Porto – plecare 7 iunie, retur pe 10 iunie – de la 443 de euro (hotel + avion)

 

Pentru mai multe amănunte și rezervări, intrati aici.

02. Tramvai Lisabona

Celebrul tramvai din Lisabona

03. Monumentul Descoperitorilor

 Monumentul Descoperitorilor

04. Biserica Alfama

Biserica in Alfama … si ditamai vasul de croaziera 🙂

13. Panorama Lisabona

Privire din larg, de pe fluviul Tejo

05. Faro - orasul vechi

Catedrala din Faro

07. Rio Farmosa

Restaurantul din plina rezervatie naturala

06, Scoici in Algarve

Nu se poate sa te duci in Algarve si sa nu mananci fructe de mare !

08. Panorama Porto

Porto…

09. Perspectiva Porto

Situat spectaculos pe dealurile din jurul raului Douro

10. Libraria Lello - Porto

Pana sa se deschida Carturesti Carrousel pe Lipscani as fi spus ca libraria Lello e cea mai frumoasa din lume. Acum e pe locul 2 😉

12. Azulejos Portugal

Iubesc faianta portugheza !

11. Tur - crama vinuri de Porto

Nu rata o raita prin cramele de vin de Porto 🙂

Eximtur-logo
Categorii:
Eximtur · Portugalia

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest