ATENTIUNE, ARDELENI: Wizz Air anunta introducerea cursei Cluj Napoca – Dubai.

WizzAir

De mult nu am mai vazut rute noi de la Wizz Air, chiar ma gandeam zilele astea si, hop, chiar astazi, Wizz Air a anuntat introducerea unei curse relativ surprinzatoare: Cluj Napoca – Dubai. E drept, de ceva timp incoace, exista ruta Cluj – Tel Aviv care probabil ca merge bine, asa ca incet, incet, Cluj Napoca devine cu adevarat un aeroport intercontinental :). Dar hai sa va dau amanuntele: Zborul inaugural va fi pe 19 decembrie 2015 si vor fi 2 curse pe saptamana, iar tarifele incep de la 269 lei (61 euro) pentru one-way, taxe incluse. Zborul dus va pleca de la Cluj la ora 14:05, aterizand in Dubai la 21:20, returul plecand din Dubai la ora 21:55, urmand sa aterizeze la Cluj dupa miezul noptii la 1:30.

Am aruncat o privire pe site-ul Wizz, nu am prea vazut bilete la 61 euro in primele zile, dar mai incolo, sunt bilete. Uite, chiar intr-o perioada buna de vizitat Dubaiul, am gasit pe data de 9 februarie. Vreau sa subliniez ca Wizz Air nu opereaza in aeroportul vechi din Dubai, pe Dubai International acolo unde opereaza Emirates, Tarom si multe alte companii, ci in Dubai World Center, aeroport aflat in Dubai la iesirea spre Abu Dhabi.

Si dupa cum am spus de atatea ori, nu e nevoie sa va opriti in Dubai. Din Dubai aveti numeroase optiuni mai departe spre Asia, Africa si Australia si de multe ori la preturi foarte foarte bune… Doar ce imi aduc aminte de zborul spre Manila la 66 euro care l-am anuntat zilele trecute si mai multi dintre voi ati si beneficiat de aceasta super oferta.

Biletele pot fi deja cumparate de pe site-ul Wizz Air

 

 

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

 

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii