In caz ca inca nu v-ati decis unde sa mergeti vara asta

Plaja Corfu

O buna parte din oameni isi planifica vacantele din timp, studiaza intinerarii, locatii, hoteluri, citesc bloguri, forumuri, etc. Dar stiu ca o alta parte, destul de importanta decid in ultimul moment sau aproape in ultimul moment. Pentru aceia dintre voi care inca nu ati hotarat unde vreti sa mergeti in vacanta vreau sa va semnalez ca cei de la Paralela 45 are o promotie intitulata „Vacanta mare” in care dau o serie intreaga de discounturi.

Charterele de Grecia (Rodos, Creta, Mykonos, Corfu, Zakynthos, Kos, Santorini) au reduceri de 7%, iar din Cluj chiar de 15%.

Alte reduceri: Cipru – 5%, Antalya reduceri intre 50 si 100 euro, Bodrum de 25 euro, Mallorca si Tenerife de 5%, iar Costa Blanca chiar de un destul de semnificativ 12%. Italia are reduceri intre 5 si 10%, iar in Portugalia, preturile au scazut cu 50 euro. Chiar si Coasta de Azur e cu 45 euro mai putin.

Atentie, promotia e valabila pana pe 15 iunie, iar unele plecari sunt imediat !

Pentru mai multe informatii, aruncati o privire aici unde gasiti de altfel toate reducerile. Vacanta placuta !

PS: Poza e din Corfu… iar plaja aceea este cu adevarat magnifica

Tripsta-logo

Comentarii

  • Andrei spune:

    Daca pot sa recomand si eu Wikivoyage.org, un Wikipedia pentru turism, o colectie de informatii practice despre multe locuri din lume, unde puteti contribui si voi.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii