Wizz Air are azi reducere 20% pentru posesorii Wizz Discount Club si lanseaza noi rute de la Chisinau

WizzAir

Hai sa va dau o stire in viteza pentru cei care sunteti membrii Wizz Discount Club – azi si numai azi, e o reducere de 20%. Asa ca daca sunteti membrii, aruncati o privire pe site-ul lui Wizz Air. In alta ordine de idei, zilele trecute, Wizz Air a anuntat deschiderea a doua rute din Chisinau – e vorba de rutele Chisinau – Londra Luton si Chisinau – Bologna. Zborurile vor incepe de pe ziua de 30 septembrie (Bologna) si 27 octombrie (Londra) si vor fi operate de 2 ori pe saptamana (Bologna), respectiv 3 ori (Londra Luton). Pentru ieseni, stirea poate fi de interes in caz ca vor sa mearga la Bologna, pot pleca din Chisinau (deja exista cursa Iasi – Londra Luton).

Si nu in ultimul rand sa salut stirea zilei tot de la Luton – Wizz Air are primul comandant de baza de sex feminin din Romania. Andreea Litescu, comandant de aeronava in cadrul Wizz Air tocmai a fost promovata comandantul bazei Bucuresti, cel mai mare hub al Wizz Air in Romania, si unul din top 3 dintre toate bazele sale (alaturi de Budapesta si Varsovia). Andreea lucreaza la Wizz din 2011 si e comandant din 2013. Daca vreti sa aflati mai multe despre Andreea, puteti citi aici un interviu mai vechi. Bravo, Andreea si felicitari !

 

 

 

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

 

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii