Azi si maine – reduceri de 20% la Wizz Air

WizzAir

Cei de la Wizz Air sarbatoresc 100 milioane de pasageri si cu aceasta ocazie baga obisnuita promotie cu reducere de 20%. Atentie, perioada de achizitionare a biletului este doar azi si maine, 21 octombrie pana la orele 24:00, ora Europei Centrale (adica 22 octombrie, ora 1:00 noaptea ora Romaniei) si este valabil doar pentru membrii Wizz Discount Club. Pentru cei care nu stiu, Wizz Discount Club garanteaza reduceri permanente la toate biletele de avion (iar de la o vreme, cam toate promotiile sunt pentru membrii Wizz Discount Club, nu pentru toata lumea) si la bagaje. Poti deveni membru daca platesti 139 lei / an si poti cumpara pana la 2 bilete cu reducere sau 229 lei / an si poti cumpara pentru 6 parteneri de calatorie. Detalii aici.

Cum ziceam, promotia e valabila doar azi si maine pentru toate rutele si cursele, iar biletele pot fi achizitionate de aici, de pe site-ul Wizz Air.

Comentarii

  • CLAUDINHO spune:

    praf in ochi…sunt mai scumpe decat erau alaltaieri (duminica) fara reducere:)

  • Imperator spune:

    Dimpotriva, am cumparat la juma de pret pentru un prieten care pleaca in Malmo in jur de 1 decembrie cu 22 euro. Nu cred ca duminica era biletul gratis.

  • CLAUDINHO spune:

    am facut comparatia pentru Budapesta exact in perioada cu 1 decembrie…acum 2 saptamani pretul a fost de 170 RON / persooana din Tg Mures..acum pretul este aproape 500 RON:((

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest