Wizz Air se extinde din Cluj: Berlin, Billund, Alicante si Doncaster

WizzAir

Stiri bune pentru ardeleni… Wizz Air continua extinderea din Cluj, anuntand alocarea celui de-al cincilea avion bazei de la Cluj Napoca si lansarea simultana a nu mai putin de 4 rute noi, dintre care doua destinatii sunt in premiera absoluta pentru Romania – nici macar din Bucuresti nu se zboara spre aceste destinatii. Deci, rutele si amanuntele sunt.

O ruta „insorita” spre Spania, mai precis spre Alicante, o ruta existenta de ani de zile din Bucuresti. Primul zbor va avea loc pe 24 iulie si vor fi 2 zboruri pe saptamana – miercurea si duminica. Tariful cel mai mic va fi de 29 euro.

Restul de rute sunt spre nord… dupa ce ani de zile, companiile aeriene se inghesuiau pe orice aeroport posibil din Italia si Spania, iata ca in fine, iau in considerare si rute spre nordul Europei, rute care pana acum erau deservite doar indirect.

Doncaster – Sheffield (aeroportul Robin Hood) este deservit din Bucuresti, iar din Cluj, primul zbor va pleca pe 22 iulie si vor fi tot 2 zboruri pe saptamana – lunea si vinerea, iar tariful cel mai mic va fi tot de 29 euro.

Billund, in Danemarca este o premiera pentru Romania, Wizz operand de acolo doar 2 rute spre Polonia. Primul zbor este programat pentru 22 iulie si vor fi doua frecvente pe saptamana – martea si sambata. Tariful minim este inca si mai mic la 24 euro.

In fine, pam, pam, marea surpriza este Berlin unde Wizz nu avea nici o cursa. Ei bine, Cluj va fi una din primele rute ale Wizz-ului la Berlin si va incepe din 22 iulie cu curse lunea si vinerea (perfect pentru un city break in capitala Germaniei !). Daca va grabiti, puteti gasi bilete la 24 euro !

 

In plus, vor fi mai multe frecvente pe rute deja existente si anume:

Londra Luton – 20 frecvente pe saptamana in loc de 14

Charleroi – 4 frecvente pe saptamana in loc de 3

Malmo – 3 frecvente pe saptamana in loc de 2

Nurenberg – 3 frecvente pe saptamana in loc de 2

Tel Aviv – 3 frecvente pe saptamana in loc de 2

 

Biletele vor fi pise la vanzare pe site-ul Wizz Air  in urmatoarele cateva ore, asa ca daca va tenteaza ceva, ganditi-va repede 🙂 Ce ziceti de o Copenhaga sau Berlin la vara ?

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest