LOT incepe zborurile din Cluj spre Varsovia la preturi promo: Varsovia @ 99 euro, Beijing @ 497 euro, Toronto @ 549 euro

LOT

Compania aeriana poloneza LOT a anuntat cu ceva timp in urma introducerea unor zboruri directe de la Cluj Napoca la Varsovia. Da, stiu, mai acum vreun an, se anuntase ca EuroLOT, o subsidiara a LOT urma sa inceapa zborurile, dar planurile au fost anulate in urma deciziei inchiderii EuroLOT (avea pierderi financiare importante) si preluarii avioanelor si a unor rute de catre LOT. Dupa ce procesul de preluare a fost incheiat, LOT a revenit la ideea de a deschide o ruta directa Cluj – Napoca – Varsovia si iata ca primul zbor este programat pentru 2 ianuarie. Dar ce e important este ca acum, la deschidere, LOT are si niste oferte chiar foarte bune pentru ardeleni.

In primul rand, zborul Cluj – Varsovia (si retur) poate fi achizitionat la doar 99 euro, un pret de low-cost. Si daca vorbim de preturi de low-cost, toate destinatiile poloneze sunt la 119 euro (inclusiv Cracovia), iar unele destinatii europene cum ar fi Amsterdam, Copenhaga, Stockholm sau Praga sunt la 149 euro. Exista si oferte bune pentru destinatii indepartate cum ar fi Beijing la 497 euro sau Toronto la 549 euro. Promotia e valabila pana pe 30 noiembrie, dar, evident, multe bilete la astfel de preturi pot disparea repede. Toate destinatiile la preturi promotionale, dar si restul de amanunte, le puteti gasi aici.

Comentarii

  • AndreiM spune:

    Spectaculoasa dezvoltarea aeroportului din Cluj. Pacat ca acelasi lucru nu se intampla si la Timisoara. Nici macar destinatii noi Wizz Air, ce sa mai vorbim de LOT sau alte companii mari. As fi curios sa aflu motivele stagnarii aeroportului dupa falimentul Carpatair.

    • Imperator spune:

      Probabil omul sfinteste locul. Nu stiu foarte exact ce si cum, dar probabil cei de la Cluj sunt mult mai activi si implicati decat Timisoara. Care sa nu uitam, ei i-au cam alungat pe Carpatair (care au si ajuns in insolventa)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest