Promotii de pana la 9% pentru circuite cu autocarul in Europa.

10, Venetia de sus

Am tot scris despre promotii la bilete de avion, chartere, circuite cu avionul, cazari, etc dar stiu ca unii dintre voi prefera si circuitele cu autocarul prin Europa. Unora le e frica de avion (desi nu au de ce), altora le place ca mai vad si peisajul, altii pentru ca in general circuitele cu autocarul sunt mai ieftine. Asa ca m-am gandit sa va anunt ca exista niste reduceri de pret si la circuite cu autocarul.

Aceste reduceri sunt ale agentiei Europa Travel care tocmai s-a desprins din grupul Christian Tour si care isi desfasoara programe proprii cum ar fi si seria de circuite “Prin Europa cu Europa Travel”. Iata cateva din aceste tururi.

Turul spre Venetia costa de la 195 euro per persoana si sunt programate 5 plecari in 2016. Unde vor fi popasuri pe drum: Viena, capitala imperiala habsburgica, faimoasa si pentru Ringul sau (pe vremuri, pe aici se aflau invincibilele ziduri de aparare ale Vienei care au rezistat faimosului asediu din 1683 al otomanilor) de-a lungul caruia s-au construit cladirile iconice ale orasului cum ar fi Parlamentul sau Primaria. Intr-o zi, veti putea vedea in viteza Verona (orasul lui Romeo si Julieta, dar si al uneia dintre cele mai bine pastrate arena romane unde au loc mari spectacole si in zilele noastre), Padova (biserica lui Sf. Anton este chiar faina), dar si capitala modei, Milano. Evident, dupa o zi petrecuta in Serenisima Venetie, pe drumul de retur va veti opri la pestera Postojna din Slovenia (una dintre cele mai faine pesteri din Europa), dar si in Budapesta, un oras pe care eu il consider cel mai frumos din Europa Centrala alaturi de Praga.

Praga Tocmai am scris Praga ? Da, asta chiar e un oras de poveste, eu zic ca cel mai frumos oras din Europa Centrala. Turul costa de la 175 euro per persoana si sunt nu mai putin de 8 plecari in primavara – vara anului 2016. In afara de superba capitala a Cehiei, pe drum o sa va opriti la Budapesta (taman bine sa puteti face o comparatie intre cele doua capitale-vedeta ale Europei Centrale). Apoi, de-a lungul Dunarii, veti trece prin cele trei localitati istorice care sunt grupate sub numele de Danube Bend si veti face un popas si la Bratislava la catedrala unde au fost incoronati numerosi regi ai … Ungariei. Pe langa Praga, autocarul va mai face o fuga si pana la Dresden (un alt oras muzeu, grav bombardat in al doilea razboi mondial, dar admirabil restaurat dupa razboi) sau Karlovi Vary. Si ca turul Europei Centrale sa fie complet, la intoarcere, veti face o oprire la Viena.

Castelele Bavariei https://europatravel.ro/circuite/oferta/castelele-bavariei/61/austria sunt destinatiile finale ale acestui tur de 6 zile care porneste de 4 ori pe an. Pretul incepe de la 220 euro. Pe drum, veti opri o zi in Viena, iar apoi veti strabate Austria cu un stop la manastirea Melk (o capodopera baroca sus pe un deal nu foarte departe de Viena), dar si in orasul meu favorit din Austria – Salzburg, orasul lui Mozart. Evident, punctul culminant va fi vizita castelului Neuschwanstein construit de un rege al Bavariei caruia ii lipsea o doaga, dar care a lasat in urma lui, o adevarata capodopera. Si nu am fost singurul care am ramas cu gura cascata in fata castelului. Si Walt Disney a ramas, asa ca Palatul Frumoasei Adormite din desenul sau animat (si din Disneylandurile de prin toata lumea) e inspirat fix dupa castelul asta cu nume lung si complicat. La retur, va veti mai opri prin Austria, dar si prin Budapesta, capitala Ungariei, un alt oras cu un castel in fata caruia am ramas cu gura cascata (mai ales noaptea ).

Elvetia  – 7 zile la 295 euro de 4 ori pe an este tara in care mi-am dorit cel mai mult sa merg in copilarie. Am fost vrajit de desenele animate cu Heidi (acelea japoneze) in copilarie, asa ca dintotdeauna am dorit sa vad acei munti magici. Si cand am iesit din tara, prima excursie mai importanta a avut ca destinatie Elvetia Ce veti vedea in Elvetia ? Zurich, capitala financiara a unei tari – banci (nu o sa vedeti bancile, ci doar un oras construit pitoresc pe malul unui rau care curge incet incet spre un lac de munte), Geneva, capitala zonei francofone si care are un distinct caracter latin, Berna, capitala de un pitoresc aparte a Elvetiei, dar si de-a lungul lacului Geneva unde s-au asezat o buna parte din milionarii Europei. Si ca tot am inceput cu Heidi, sunt 100% convins ca ea a trait in zona Interlaken … dupa ce am vazut-o .

La retur, veti opri in viteza prin Salzburg, in Austria sau Budapesta.

Spania – 13 zile la 515 euro, plecare de 5 ori pe an este o alta tara care o iubesc. Nu pentru munti, ci pentru atmosfera, orase, oameni si nu in ultimul rand, mancare. Stiu, drumul e lung, Spania e fix de cealalta parte a continentului, dar pe drum, veti opri putin la Viena, Venetia, Verona, Milano, Monaco, Nice, Cannes (la dus) si Avignon, Geneva, Berna, Zurich, Salzburg si Budapesta (la intors). Ce se viziteaza in Spania ? In primul rand, Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa (unii zic ca cel mai frumos), Madrid, dar si cateva orasele de langa – cum ar fi Toledo (care e o cetate vie), palatul de la Escorial sau capitala de vara a monarhilor spanioli, Aranjuez.

Ma rog, sunt mult mai multe tururi, puteti sa va inspirati aici si sa va spun ca cei care achita integral pana pe 31 decembrie, primesc o reducere de 9%.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii