Promotie la Paralela 45: Reduceri de 7 – 10% din tarif sau pana la 75 euro / pachet

Reduceri in Gerar

Weekendul acesta am fost la Sinaia la evenimentul anual al celor de la Paralela 45. Au fost hotelieri din Turcia, agenti ai Paralelei, dar si agentii de turism revanzatoare care vand la clientii lor programele Paralelei, alti invitati. O sa va povestesc zilele urmatoare ce a fost si ce noutati sunt (unele chiar faina), dar voiam sa va spun asa pe graba ca vedeti exista o promotie in derulare numita „Luna lui Gerar” care a inceput pe 15 ianuarie (sorry, mi-a scapat, eram prin avioane peste Atlantic cand a inceput), dar mai aveti timp – se termina duminica viitoare, pe 31 ianuarie. Deci aveti timp sa va decideti in caz ca va face ceva cu ochiul. Dar sa va zic cam la ce sunt reduceri – la o buna parte din marfa 🙂

Chartere Grecia – cam tot e la reducere la 7%. Vedeti ca cea mai noua destinatie de charter din Grecia (Parga) are o reducere mai generoasa la 10%, dar si Chania din Cluj. La charterele spre Turcia, cea de-a doua destinatia a romanilor conform statisticilor, reducerile variaza intre 35 si 70 euro (pe Antalya, sunt mult mai generoase, se incepe de la 50 euro). Tot cam 7% sunt si spre Spania, iar spre noile destinatii de charter – Algarve (unde e zbor direct) si Split, reducerile sunt de 8%. Exista numeroase reduceri si pentru circuite (unele de 50 euro cum sunt cele pentru tururile din Caucaz, dar si Bali sau Rusia).

Ce as mai vrea sa subliniez, este ca se pot cumpara si doar bilete de avion pe cursele charter directe, dar nu sunt la preturi de low cost ! In schimb, sunt la preturi sub cele ale companiilor de linie mai ales in destinatii cum ar fi insulele grecesti unde Aegean-ul costa vara cam 300, 300 si ceva euro (in caz ca nu se mai intampla vreo criza economica, dar e putin probabil).

Cititi mai multe amanunte aici

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest