Ryanair anunta deschiderea unei baze la Timisoara si 7 rute inclusiv spre Bucuresti

Ryanair

Acum vreo 2 ore, Ryanair a anuntat deschiderea primei baze in Romania, mai precis pe aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Baza Ryanair va fi formata dintr-un singur avion si va deveni operationala de la 1 noiembrie, Tot atunci, vor fi lansate si cele 7 rute din Timisoara. Acestea vor fi:

Bucuresti – Timisoara de 2 ori pe zi, probabil dimineata si seara. Asta e o veste foarte buna, pentru ca iata, alaturi de cursa interna Bucuresti – Iasi al lui Blue Air, competitia apare si pe Bucuresti – Timisoara. Sa vedem insa daca Ryanair va fi capabil sa aibe 180 calatori pe avion (deci, le trebuie circa 700 de oameni care sa zboare spre sau de la Timisoara pe zi pentru a justifica ruta), altfel, sunt sigur ca nu vor avea nici o eziatare sa o taie.

 

Timisoara – Londra Stansted – 1 data pe zi

Timisoara – Bergamo – de 5 ori pe saptamana

Timisoara – Charleroi – de 3 ori pe saptamana

Timisoara – Berlin – de 2 ori pe saptamana

Timisoara – Weeze – de 2 ori pe saptamana

Timisoara – Hahn – de 2 ori pe saptamana

 

Surprinzator, foarte multa Germania (3 destinatii !), nici o Spanie si doar o singura Italie, adica tarile in care sunt foarte multi banateni. Probabil, se gandesc ca vor atrage pasageri si din Serbia invecinata, mai precis din Belgrad.

Din cursele acestea, Ryanair dubleaza cursele Wizz-ului spre Charleroi, Hahn, Londra si Bergamo… asa ca, dragi timisoreni si aradeni, asteptati-va la preturi foarte mici pe aceste 4 destinatii de la toamna pentru ca va fi macel.

In comunicatul de presa, Ryanair a anuntat ca au scos la vanzare 100.000 de bilete la pretul de 19,99 euro pentru noiembrie si decembrie si promotia va dura pana pe 19 ianuarie. Pana la ora la care scriu, nu sunt incarcate biletele in site-ul Ryanair, dar daca va tenteaza, mai verificati din cand, probabil vor fi incarcate in urmatoarele zile – se pare ca nu s-au corelat cu comunicatul de presa 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii