Esti din provincie si calatoresti in strainatate ? Tarom introduce tariful zero pentru zborurile de conexiune interne

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Incet, incet, si Taromul incepe sa mai miste cu niste oferte creative si interesante. Care e una din problemele Taromului ? A pierdut provincia pentru ca ei opereaza in continuare cu un hub in Bucuresti si o mica baza la Iasi, in timp ce Wizz are baze in vreo 5 orase si mai zboara din inca 3, iar Blue are o baza in Bacau si mai zboara din alte cateva orase. Ca sa nu zic ca Ryanair a anuntat deschiderea bazei de la Timisoara si marti va anunta deschiderea bazei din Bucuresti. Dar Taromul are cea mai mare retea de zboruri interne (pana mai acum cateva luni era singura companie aeriana care avea zboruri interne) dinspre si spre Bucuresti. Ei bine, Taromul a anuntat ca daca vrei sa zbori in strainatate cu ei, zborul de conexiune este gratuit. Adica un zbor Suceava – Atena va costa cat Bucuresti – Atena + taxele aeroportuare pentru zborul intern.

Am facut o simulare, fix pe Suceva – Atena, ca mi-a trecut ruta asta prin minte. Suceava – Atena si retur (plecare 29 februarie, retur 7 martie) costa 221 euro, iar Bucuresti – Atena (fix pe aceleasi date) costa 183 euro. Banuiesc ca diferenta de 38 euro provine din taxele aeroportuare de pe Suceava – Bucuresti – Suceava.

Deci, acest transfer gratuit se efectueaza pe zborurile Tarom dintre Bucuresti si Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara, iar destinatiile externe pentru care oferta este valabila sunt: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

Promotia este valabila in perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016

Biletele pot fi cumparate pe site-ul Tarom.

Comentarii

 • Constantin spune:

  O oferta doar cu numele. Preturile nu sunt grozave. Marketing, marketing, marketing.

  • Imperator spune:

   Preturile sunt bune pentru o legacy airline si tinand cont ca sunt pentru zboruri peste 2 saptamani.

   • Constantin spune:

    Sunt preturi decente, acesta ar fi cuvantul perfect. Preturi bune au fost la oferta de iarna din ianuarie. De exemplu eu am prins Iasi -> Bucuresti -> Praga si retur la 204 euro, platind toate cele 4 curse.
    La oferta actuala acelasi traseu ajunge la minim 212 euro. Acea „gratuitate” nu prea are efect atata timp cat taxele aeroportuare nu sunt incluse. De asta spun ca e doar marketing, chit ca nu e prea reusit pentru cei care sunt atenti la fluctuatiile preturilor. Macar incearca si ei ceva 🙂

 • Gogu spune:

  …pare a nu fi nimic gratuit… cu 38 euro e clar ca e transportul SV-B-SV

 • viorel spune:

  Suna bine pe hartie, dar eu nu mai cobor din SM pana la Otopeni pana nu vad preturi cu adevarat bune.. Hai sa gandim la rece: in 4 ore sunt la aeroport in Budapesta, de unde am toata europa la preturi mici.. Deci pe singura destinatie interesanta, Amman, momentan cel mai ieftin vad preturi la aprox 350 eur. Pai de banii astia merg din Budapesta pana la Eilat cu Ryanair, si imi ajunge si de transfer si de o noapte cazare in Aqaba..
  Nu ma intelegeti gresit, oferta Tarom e chiar binevenita, prima idee buna dupa mult timp..sa mai lucreze nitel la tarife si va fi bine.
  Cu putina rabdare si inspiratie, cred ca va reusi si Taromul sa ne atraga

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest