Esti din provincie si calatoresti in strainatate ? Tarom introduce tariful zero pentru zborurile de conexiune interne

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Incet, incet, si Taromul incepe sa mai miste cu niste oferte creative si interesante. Care e una din problemele Taromului ? A pierdut provincia pentru ca ei opereaza in continuare cu un hub in Bucuresti si o mica baza la Iasi, in timp ce Wizz are baze in vreo 5 orase si mai zboara din inca 3, iar Blue are o baza in Bacau si mai zboara din alte cateva orase. Ca sa nu zic ca Ryanair a anuntat deschiderea bazei de la Timisoara si marti va anunta deschiderea bazei din Bucuresti. Dar Taromul are cea mai mare retea de zboruri interne (pana mai acum cateva luni era singura companie aeriana care avea zboruri interne) dinspre si spre Bucuresti. Ei bine, Taromul a anuntat ca daca vrei sa zbori in strainatate cu ei, zborul de conexiune este gratuit. Adica un zbor Suceava – Atena va costa cat Bucuresti – Atena + taxele aeroportuare pentru zborul intern.

Am facut o simulare, fix pe Suceva – Atena, ca mi-a trecut ruta asta prin minte. Suceava – Atena si retur (plecare 29 februarie, retur 7 martie) costa 221 euro, iar Bucuresti – Atena (fix pe aceleasi date) costa 183 euro. Banuiesc ca diferenta de 38 euro provine din taxele aeroportuare de pe Suceava – Bucuresti – Suceava.

Deci, acest transfer gratuit se efectueaza pe zborurile Tarom dintre Bucuresti si Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara, iar destinatiile externe pentru care oferta este valabila sunt: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

Promotia este valabila in perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016

Biletele pot fi cumparate pe site-ul Tarom.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii