Cele mai mici preturi WizzAir – Bergamo, Bologna, Roma, Charleroi @ 8 euro, Perugia si Pescara @ 15 euro

WizzAir

Am aruncat un ochi pe site-ul Wizz Air pentru un prieten si tot jucandu-ma pe acolo, am descoperit niste preturi foarte faine, unele in doar cateva zile si m-am gandit sa vi le impartasesc. Deci:

Poti gasi bilete pentru Milano (atat pentru zboruri spre aeroportul Bergamo, cat si spre principalul aeroport Malpensa) incepand de la 39 lei, adica 8 euro. Asa, la o prima vedere, am vazut zboruri la 8 euro spre Bergamo pe datele de 21, 22 si 23 martie, dar si pe numeroase date din aprilie, iar spre Malpensa pe 16 martie si pe mai multe date din aprilie.

Bologna este si ea la 8 euro in fiecare zi intre 21 si 24 martie, dar si prin aprilie (mai multe date). Preturi de 8 euro la Roma sunt tocmai in decembrie, dar daca vreti sa dati o fuga sa mancati ciocolata belgiana si niste scoici prin Bruxelles, vedeti ca pe la sfarsit de martie sunt cateva date la 8 euro.

Pentru doar cativa euro in plus (adica 15 euro), puteti gasi mai multe date disponibile pentru Bergamo, Bologna, Roma, Bruxelles (tot prin martie – aprilie), dar si pentru unele destinatii mai putin cunoscute cum ar fi Perugia si Pescara (toate zborurile sunt in martie si aprilie). Si daca vrei sa ajungi in Sardinia ieftin, vezi ca pe 13 aprilie, poti zbura la Alghero cu doar 15 euro.

Preturile contin taxele aeroportuare, dar se pot schimba imediat pe masura ce biletele se vand (exista evident un numar limitat de bilete in clasa de rezervare cu aceste preturi). Asa ca daca vreti sa dati o tura prin Italia sau Belgia, aruncati un ochi repede pe site-ul Wizz ca sa zbori la un pret mai mic decat costa o pizza.

Wizz Air

Wizz 1

Wizz-logo

Comentarii

  • Tano spune:

    Cezar, ce s-a intamplat cu asezarea in pagina a articolelor?
    Vreo 40% in stanga il reprezinta articolul, restul reclame si comentarii recente…

  • Imperator spune:

    Cred ca n-ai mai intrat pe blog din februarie 2011 🙂 De atunci e formatul asta pe 3 coloane cu 50% coloana din stanga, 25 / 25 celelalte.

  • Tano spune:

    M-ai cam prins aici. 🙂
    E adevarat ca inainte intram mai des, pe vremea cand te mai vedeam si „live” la intalnirile „Povesti din lumea mare”.

  • […] Astăzi, Ryanair a anunţat discount de 25% la biletele de avion pentru destinaţiile din Italia şi Atena, Grecia, rezultând tarife de la 7.49 EURO/segment. Tot astăzi, am citit la Cezar despre ofensiva Wizz Air şi tarife de la 39 lei/segment. […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest