WizzAir anunta deschiderea unei baze la Sibiu si zborul Suceava – Londra

WizzAir

Astazi, in trei conferinte de presa desfasurate simultan la Bucuresti, Sibiu si Suceava, Wizz Air a anuntat extinderea operatiunilor in Romania prin deschiderea unei noi baze la Sibiu (este cea de-a 7-a in Romania dupa Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Tg. Mures si Iasi) si inaugurarea primului zbor de pe nou renovatul aeroport de la Suceava.

Baza operationala Sibiu va primi un avion care va efectua atat cursele deja existente (Londra Luton si Dortmund), cat si 4 rute noi. Acestea sunt: Nurenberg (de 3 ori pe saptamana – luni, miecuri si vineri, incepand cu 19 august, tarife de la 99 lei), Memmingen intre Munchen si Stuttgart (de 2 ori pe saptamana – joia si duminica, incepand cu 21 august, tarife de la 99 lei), Milano – Bergamo (de 2 ori pe saptamana – martea si sambata, incepand cu 20 august, tarife de la 69 lei) si Madrid (de 2 ori pe saptamana – martea si sambata, tarife de la 129 lei).

Cursa de la Suceava spre Londra Luton va fi operata din 19 august de 4 ori pe saptamana (lunea, miercurea, vinerea si duminica), iar tariful incepe de la 129 lei. Este cea de-a doua cursa regulata care va opera pe nou modernizatul aeroport din Suceava (din cate stiu, au o super pista, unica in Romania) dupa Suceava – Bucuresti operata de Tarom, deci este prima cursa internationala.

 

Tarifele sunt deja incarcate in sistem si pot fi achizitionate de pe site-ul Wizz Air. Aceste tarife pot fi insa mai mici daca sunteti parte ai Wizz Discount Club sau daca detineti un card de credit MasterCard WIZZ – Bancpost, amanunte in linkuri.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest