Rute noi de la Wizz Air: Cluj Napoca – Malaga si Suceava – Bergamo

20. Wizz Air - Airbus 321

Saptamana aceasta cand am fost prin Peru, Wizz Air a mai anuntat inca doua rute noi operate de pe aeroporturile romanesti. Una este Cluj-Napoca – Malaga si cea de-a doua Suceava – Bergamo. Dar iata amanuntele.

Cum ziceam mai demult, Wizz a mai adaugat un avion bazei sale de la Cluj-Napoca asa ca trebuie sa-l foloseasca la maximum – pe langa cresterea numarului frecventelor de pe rutele deja existente sa adauge rute noi. Mai demult au fost anuntate Berlin, Bucuresti, Doncaster, Billund si Alicante, iata ca a fost introdusa si Malaga, primul zbor fiind anuntat pe 2 august, deci, destul de repede.

Ruta va fi operate de 2 ori pe saptamana – martea si sambata, iar pretul biletelor incepe cu 129 lei, dar pretul acesta il gasesti cam in noiembrie. Pe timp de vara insa mai gasesti insa zboruri la 269 lei (adica 59 euro), asa ca daca va bate gandul sa ajungeti prin Andaluzia, grabiti-va. Aruncati o privire aici pentru pretul biletelor pentru fiecare cursa in parte.

 

O alta stire buna vine pentru aeroportul din Suceava. Bucovinenii au investit in aeroport o groaza de bani, dar inca nu prea sunt curse de pe noul aeroport. Evident, nu trebuie doar sa bagi bani intr-un aeroport, trebuie sa te chinui sa aduci si companii aeriene, sa existe si potential si iata sunt semne bune. Pe langa „oblihgatoriul” zbor Tarom Suceava – Bucuresti, iata ca Wizz incearca marea cu degetul si la Suceava, anuntand deja a doua ruta spre Bergamo dupa cea anuntata initial – Suceava – Luton.

Zborul va fi operat de doua ori pe saptamana, miercurea si duminica cu incepere din 3 august. Preturile incep de la 99 lei one-way (inclusiv la primul zbor).

Pentru achizitionarea de bilete, uitati-va aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest