Azi la WIZZ: 25% reducere si zborul inaugural de pe aeroportul din Suceava

WizzAir

Stirile zilei de azi din aviatie este ca Wizz Air are o noua promotie, de data asta o reducere cu 25% pentru toata lumea – indiferent daca sunt sau nu membrii Wizz Air Discount Club. Probabil, este vorba de o reactie la promotiile Tarom si Ryanair din weekend, pentru ca este o reducere mai mare decat obisnuitul 20%. In plus, astazi Wizz Air inaugureaza primul zbor international din Suceava, prima destinatie deservita fiind Bergamo. Dar, iata amanuntele.

Promotia

Simplu. Toate destinatiile, toate rutele din si spre Romania la 25%. Evident, in timpul zilei, pe parcurs ce avioanele se umplu, preturile vor creste. Biletele pot fi achiztionate de aici.

 

Primul zbor din Suceava

De cativa ani incoace, mai multe aeroporturi din Romania s-au modernizat cu bani veniti de la Uniunea European. S-au bagat foarte multi bani si unele arata chiar bine. Dar asta nu e destul… e nevoie ca cineva sa si aterizeze pe aceste aeroporturi pentru ca altfel banii respectivi sunt aruncati pe fereastra. Aeroportul din Suceava are insa o problema – se afla in apropierea aeroporturilor Iasi si Bacau de unde opereaza numeroase curse (aeroportul Iasi a inregistrat o crestere extraordinara cu Tarom, Wizz si Blue operand aici mai multe zboruri). Practic, Suceava nu prea poate atrage pasageri decat din judetul Suceava si ar mai avea o oportunitate – sa atraga pasageri din regiunea Cernauti, dar asta cere bani si timp. Asa ca e o bila foarte alba ca au reusit sa-i convinga pe cei de la Wizz Air sa opereze la Suceava. Primul zbor este astazi spre Bergamo, iar ruta va fi operata de 2 ori pe saptamana. A doua ruta Wizz Air din Suceava va fi inaugurata pe 19 august spre Londra – Luton si va fi operata de 4 ori pe saptamana.

Comentarii

  • cristian spune:

    Ma bucur nespus ca au demarat cursele intenationale pe Suceava. Si asta in pimul rand in speranta ca autoritatile vor reusi sa atraga si turisti catre aceasta zona minunata. Cat despre proximitatea cu Iasi si Bacau, afirmatia mi se pare usor nedreapta. Pentru cine priveste mai atent poate observa ca mare parte din calatorii de pe aeroporturile Iasi si Bacau provin din zona Suceava..si e suficient sa ne uitam zilic la masinile din parcarile aerogarilor. In judetul Suceava exista comunitati mari din zona de munte plecate la munca in strainatate. Faptul ca WizzAir zboara de pe Suceava confirma potentialul zonei. Aeroportul Iasi s-a dezvoltat cu bani publici profitand de ministeriatul dlui Fenechiu. Din aceleasi motive Tarom a fost prima companie care a lansat curse internationale de pe Iasi. Acum a inceput si Suceava. Vom vedea daca Iasi ul isi va mentine cresterea de pasageri.. Pana atunci, felicitari Aeroportului Suceava!

  • ik spune:

    Suceava merita si curse interne, de exemplu, pe langa bucuresti, cu timisoara, craiova si sibiu.
    Eu sunt din sibiu, si, pe langa o cursa la bucuresti (din motive mai mult de business si legaturi cu alte curse), mi-ar placea enorm o cursa sibiu-debrecen, pe langa cea la suceava. Bine, si una spre timisoara ar fi buna…
    Vise(sper ca inca)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii