Tarife bune de la KLM: Beijing si Shanghai @ 509 euro, Bangkok @ 579 euro

01. KLM Bucuresti - Amsterdam

KLM a venit din nou cu o serie de oferte, iar cele mai bune preturi continua sa fie pe Asia. Beijing si Shanghai la 509 euro sunt un pret bun, tinand cont ca e un zbor lung de te plictisesti, iar Bangkok la 579 euro nu e rau deloc. Am si verificat si mi-a iesit din prima candva prin octombrie. Puteti incerca si voi. 

Dar hai sa va zic ce tarife mi se par interesante.

Am zis deja de Beijing, Shanghai si Bangkok. Hong Kong la 519 euro este de asemenea un pret interesant, iar Hong Kong este indiscutabil una dintre cele mai interesante metropole ale Asiei. Mai sunt si alte destinatii la preturi mai mult sau mai putin bune, eu zic sa aruncati o privire aici pentru ca sunt cateva zeci de destinatii. Oferta este valabila pana pe 24 august, dar evident, numarul de bilete la preturi promotionale sunt limitate asa ca daca va decideti mai repede, aveti sanse mai mari sa le prindeti. Perioada de calatorie: pana in 31 martie 2017, dar exista o perioada blackout in jurul sarbatorilor.

Bafta !

 

Etichete:
· ·

Comentarii

 • si nici macar nu i perioada de reduceri

  Doc 14 august 2016 20:58 Răspunde
 • Nu inteleg cum de la Sofia,Belgrad,Budapesta,Kiev gasesti frecvent bilete spre Bangkok la 400 de euro dus-întors ,iar la noi rar gasesti apropiate de 500.

  ioan 1 ianuarie 2017 21:57 Răspunde
  • Sofia pentru ca e cererea prea mica, Belgrad pentru ca Etihadul are focus pe destinatia respectiva, Budapesta si Kiev pentru ca este o cerere mult mai mare decat din Romania.

   Imperator 3 ianuarie 2017 2:18 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii