Blue Air anunta deschiderea unei noi baze operationale in Romania – la Constanta

Blue Air

Acum cateva zile, Blue Air anunta expansiunea in Romania prin deschiderea unei noi baze – de data asta pe aeroportul Mihail Kogalniceanu de langa Constanta, aeroport bantuit pana destul de recent doar de gugustiuci si aeronave militare americane in drum spre Afghanistan si Irak. Si dupa ani si ani de liniste prin zona, iata ca Blue mai accepta o provocare si decide ca cea de-a cincea baza din Romania sa fie la Constanta (celelalte patru sunt la Bucuresti, Bacau, Iasi si din octombrie, Cluj Napoca). Noua baza operationala va fi deschisa pe data de 27 aprilie si zborurile anuntate vor fi spre 7 destinatii interne si externe.

Cluj Napoca – 2 zboruri pe saptamana

Timisoara – 2 zboruri pe saptamana

Oradea – un zbor pe saptamana (este cel de-a doilea zbor regulat anuntat pentru Oradea in afara „clasicului” Bucuresti – Oradea operat de Tarom)

Iasi – un zbor pe saptamana

Roma – trei zboruri pe saptamana

Bergamo – doua zboruri pe saptamana

Paris – doua zboruri pe saptamana

Blue Air deja opera zboruri din Constanta spre Bergamo si Atena, se pare ca se renunta la zborul spre capitala Greciei.

 

Un mic calcul spune ca aeronava care va avea baza la Constanta nu va fi incarcata 100%, de aceea banuiesc ca va opera zboruri charter spre Israel sau alte destinatii generatoare de turisti spre Litoralul romanesc. Intrebarea cheie este insa ce se va intampla cu baza de la Constanta dupa inchiderea sezonului estival la sfarsit de august cand cel mai probabil nu vor mai fi zboruri interne. Va fi o baza operationala temporara doar din mai pana in august (sau septembrie) sau vor aparea alte rute internationale ? Sa vedem.

Biletele inca nu sunt disponibile, dar stati pe aproape ca probabil vor aparea in curand pe site-ul Blue Air

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest