Noi rute de la Blue Air: Bucuresti – Copenhaga / Bordeaux si Iasi – Valencia / Berlin

Blue Air

Aparent nu e zi in care Blue Air sa nu anunte vreo ruta nou. Ieri a dat-o cu Bucuresti – Tel Aviv cu incepere din ianuarie, astazi a mai anuntat 4 rute noi. Doua bucati din Bucuresti, doua bucati din Iasi. Din Bucuresti, va zbura spre Copenhaga (la competitie cu Wizz care zboara in Malmo) si spre Bordeaux (in sfarsit, cineva s-a prins ca mai exista o vasta zona undeva in Europa Occidentala unde nu zboara nimeni din Romania si anume Franta de Vest). Din Iasi, noile destinatii vor fi Valencia si Berlin. Dar iata amanuntele:

Bucuresti – Bordeaux. 2 ori pe saptamana – miercurea si sambata. Primul zbor: 3 iunie 2017. Pret: de la 129 lei (29 euro)

Bucuresti – Copenhaga. 3 ori pe saptamana – lunea, miercurea si vinerea. Primul zbor: 2 iunie 2017. Pret de la 129 lei (29 euro)

Iasi – Valencia. 2 ori pe saptamana -miercurea si duminica. Primul zbor: 4 iunie 2017. Pret de la 129 lei (29 euro). Atentie, daca simulati pentru Iasi – Valencia, o sa descoperiti mai multe zboruri, unele incepand de la sfarsit din martie. ATENTIE – acelea sunt cu transfer la Bucuresti (deci, se zboara Iasi – Bucuresti si apoi Bucuresti – Valencia) si sunt evident mai scumpe.

Iasi – Berlin. 3 ori pe saptamana – marti, joi si duminica. Primul zbor: 1 iunie 2017. Pret de la 129 lei (29 euro)

 

Eu zic sa va grabiti daca vreti sa prindeti preturile astea de lansare 🙂

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Blue Air.

 

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii