O noua colectie de programe de Revelion – de la J’Info Tours

07. Anul Nou in Punta Arenas, Chile

De cateva zile incoace, va prezint diverse oferte de Revelion, imediat dupa ce sunt definitivate si urcate pe site-uri de agentii de turism. Astazi a venit randul sa va povestesc line-up-ul de Revelion de la J’Info Tours. Deci, iata amanuntele.

Ca sa fac o mica statistica, am descoperit nu mai putin de 27 de idei de Anul Nou si numai in destinatii faine si super-faine. Iar unele sunt niste idei chiar originale, nu cred ca am mai vazut programe de genul acesta la alte agentii. De exemplu Taiwan – Filipine – insula Borneo / partea malaeziana mi se pare super tare (o sa fiu si eu prin zona, in Taiwan si Filipine, doar). Uitati-va aici.

Un alt Revelion spectaculos, mi se pare cel oferit pentru America de sud. Si va spune unul care a petrecut ultimele 3 Revelioane in America Latina (unul in Chile, unul in Costa Rica si ultimul in Peru). Da, recunosc, dupa 3 ani de America Latina, revin la prima dragoste, Asia, dar daca va tenteaza America de Sud, un Revelion cu milioane de artificii la Rio ar fi de neuitat. Iar in tur, ajungi si in Argentina, Bolivia si Peru, nu numai in Brazilia. Poti descoperi toate amanuntele aici.

 

O alta zona foarte faina care judecand dupa mailurile care le primesc este din ce in ce mai populara este Zanzibarul, frumoasa insula verde, verde, verde, paradisiaca de coasta africana a Oceanului Indian. Zanzibarul a fost cucerit la un moment dat de Sultanul din Oman care cand a debarcat pe insula a fost convins ca a murit. Ca a murit si fiind un bun musulman, a ajuns in paradis. Cu greu, anturajul lui l-a convins ca nu a murit, ci dimpotriva este bine mersi, asa ca a hotarat pe loc sa mute capitala in Zanzibar si sa nu mai paraseasca insula. Este una din cele doua cazuri din istorie cand capitala unei tari a fost mutate in colonii (celalalt caz este al Portugaliei a carei capitala a fost mutate in secolul XIX la Rio de Janeiro. Ma rog, dupa ce am vizitat Rio anul trecut, am si inteles de ce J). Afla toate amanuntele aici.

 

Vreti ceva cald, dar nu chiar asa de departe. Favoritul nr. 1 din ultimii cativa ani este Dubaiul, asa ca puteti gasi oferta aici. Acum cativa ani, am fost chiar invitat de J’Info in Dubai si vad ca programul este identic cu cel la care am fost invitat. Si pot sa spun ca totul a mers snur, iar experienta de Anul Nou in Dubai este amplificata de unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de artificii din lume.

 

Sunt convins ca nu toata lumea vrea sa mearga departe, peste mari si tari si unii dintre voi preferati Europa. Nu pot decat sa va zic ca intr-un concurs desfasurat acum cativa ani, fix aici pe blog, cititorii blogului au ales Barcelona ca fiind cel mai fain din Europa (si pot sa fiu si eu de acord), asa ca uitati aici o oferta pentru Barcelona.  Adevarul este ca acum cativa ani si eu am facut un Revelion in Barcelona si a fost o experienta tare faina. Dar daca vreti un Revelion intr-o destinatie mai putin clasica, atunci de ce nu ati lua Dublinul in considerare ? Exista o zona prin centrul orasului numita Temple Bar unde vei descoperi cat de haiosi si simpatici sunt irlandezii. Iar oferta o gasiti aici.

 

Si daca vreti sa aflati si restul de 20 si ceva de oferte, arunca o privire aici.

 

Bafta la ales 🙂

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii