Qatar Airways are din nou mega-promotie: tarife gen 384 euro pentru Shanghai, gratis pentru copii, mile duble, etc, etc

36. Qatar Airways - Doha airport

De anul trecut, Qatar Airways a inceput sa organizeze si niste oferte promotionale complexe sub titlul de „Travel Festival”. Nu sunt numai bilete la preturi promotionale si gata, sunt oferte complexe, acoperind tarife speciale pentru 2 sau 3 persoane, reduceri pentru plata cu carduri, etc, etc. Si pentru ca e o lista intreaga de oferte, m-am gandit sa le clarific mai jos.

Tarife promotionale – sunt preturi diferentiate daca vei cumpara un bilet (calatoriesti singur), doua bilete sau 3 bilete odata. Evident, tarifele scad cu cat cumperi mai multe bilete. Sa luam de exemplu Shanghai. Daca vei cumpara un bilet costa, 384 euro, daca vei cumpara 2 bilete, costa 368 euro / persoana, iar daca vei cumpara 3 bilete, pretul se duce la 358 euro/persoana (bagaje, taxe si mancare inclusa). Atentie, exista oferte si in clasa business, nu numai in economy !

Sunt multe destinatii cu oferte: Abu Dhabi, Bangkok, Bali, Dubai, Guangzhou, Hangzhou, Hong Kong, Kuala Lumpur, Maldive, Melbourne, Seychelles, Shanghai, Singapore, Sydney, Zanzibar, dar si alte destinatii. Gasiti aici toate ofertele.

 

Copiii pana in 11 ani platesc doar taxele aeroportuare – Pentru fiecare adult care cumpara un bilet de avion in timpul promotiei, poate cumpara pana la 2 bilete gratuite pentru copii pana in 11 ani (deci, daca sunteti 2, puteti cumpara 4 bilete). Atentie, numarul biletelor este limitat si se platesc taxele aeroportuarte si guvernamentale. Gasiti aici toate amanuntele.

 

Daca platesti biletul cu un card de debit sau credit Visa, primesti pana la 15% reducere. In caz ca platesti cu un card Visa biletele si introduci codul „Visa”, primesti pana la 15% reducere la bilete (atentie la „pana la”). Poate fi chiar si 15%. Amanunte aici.

 

Castigi dublu QMiles la programul de fidelitate Qatar Airways. Esti membru Privilege Club ? Daca da si cumperi bilete in perioada festivalului, primesti dublu QMiles. Amanunte aici.

 

Reduceri la hoteluri si inchirieri de masini. Poti obtine diverse reduceri la hoteluri si inchirieri de masini si puncte QMiles bonus daca iti rezervi hotel sau masina in perioada promotiei. Toate amanuntele aici.

 

ATENTIE
Promotia este valabila pana pe 16 ianuarie 2017, dar evident, exista o limita la numarul de bilete, deci grabiti-va. Se poate calatori tot anul pana in 15 decembrie 2017, dar nu veti gasi bilete la pret promotional in perioada 15 iunie – 1 iulie 2017 si 15 august – 10 septembrie 2017. Mai pot fi perioade de „black out” (adica fara oferte) pentru anumite destinatii in functie de sarbatori relevante local (gen Ramadan, Anul Nou Chinezesc, Songkran, Paste, Ashura, Diwali, etc).

Travel festival se desfasoara in toate destinatiile Qatar Airways, deci daca locuiti in vestul sau sud-vestul tarii, aruncati o privire si pe ofertele din Sofia, Belgrad si Budapesta, iar daca locuiti in alte locuri de pe planeta, la ofertele din aeroportul deservit de Qatar Airways cel mai apropiat.

Toate ofertele le gasiti aici.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest