Planuri de Asia pentru la iarna ? Dubai – Manila la 60 euro dus-intors

Cebu Pacific

Iata ca a aparut un cadou de la Iepuras, dar cu bataie lunga. Daca aveti niste planuri cat de cat ferme ca sa mergeti la anul in Asia, vedeti ca Cebu Pacific are o oferta la 60 euro dus-intors din Dubai pana in Manila, capitala Filipinelor pentru la anul prin ianuarie – februarie.

Veti gasi numeroase zboruri in ianuarie – februarie pe segmentul dus Dubai – Manila la 149 dirhami emiratezi (38 euro), dar atentie, doar 2 date pe 7 si 8 februarie la 80 dirhami (20 euro), in schimb vezi gasi multe date la 857 dirhami (219 euro). Ca idee, ianuarie – martie, este cea mai buna perioada de vizitat Filipinele cand este sezon secetos (asta nu inseamna ca nu va mai da si o mama de ploaie, dar in mod normal, va fi senin cea mai mare parte din timp si e o sansa redusa de uragane). Dar in ultima instanta, daca ajungeti in Manila, de acolo puteti sa mergeti mai departe spre orice alta destinatie din Asia, folosind serviciile numeroaselor companii low-cost si nu numai – asta-iarna am zburat cu Malaysia Airlines pe traseul Manila – Bangkok (via Kuala Lumpur) care era mai ieftina decat compania low-cost Cebu Pacific care zbura direct !

Cebu Pacific este una din cele mai importante companii low-cost ale Asiei, dar atentie, intarzierile sunt frecvente (eu am avut 3 segmente de zbor cu ei asta iarna si toate zborurile au avut intarzieri, desi isi schimbasera oficial orarul de zbor cu vreo 2 zile inainte. Ma rog, schimbarile nu erau masive, erau de 1 – 2 ore, excepand Taipei – Manila care l-au amanat cu vreo 5 ore). In plus, nu va asteptati la cine stie ce conditii. Avioanele sunt noi, echipajul haios, dar avioanele A330 pe care le opereaza pe aceasta ruta sunt cunoscute ca fiind cele mai inghesuite din lume. Zborul dureaza 8 – 10 ore, dar e greu sa gasesti bilete la 60 euro dus-intors pentru Asia, asa ca strangi din dinti si aia e.

Pana la Dubai, puteti zbura cu Wizz Air si Fly Dubai direct si cu o serie de alte companii indirect. As sugera insa sa va planificati cate o noapte in Dubai si la dus si la intors, tinand cont de intarzierile Cebu Pacific. Si in ultima instanta, Dubai nu este o destinatie chiar rea :). Wizz Air aterizeaza in noul aeroport Al-Maktoum (DWB), iar Cebu Pacific si Fly Dubai aterizeaza in vechiul aeroport Dubai International (DXB). Dar pana la iarna multe se pot intampla 🙂

Biletele se pot cumpara pe site-ul Cebu Pacific, Sa mai mentionez ca biletele se vand repede si ca numarul lor e limitat ?

Cebu Pacific 1

Dus. Ai multe zboruri la 149 dirhami.

Cebu Pacific 2

La 80 dirhami doar pin 2 date

Cebu Pacific A330

Cam asa arata avionul Airbus A330 al Cebu Pacific

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest