Blue Air face disponibile ofertele de grup pentru oricine. Plus un bilet gratis pentru grup de 10

02. Infotrip Oradea Blue Air

Poate ati auzit de asa-numitele tarife de grup la biletele de avion. Sunt niste bilete la care de obicei aveau acces doar agentii de turism. Dar, iata ca Blue Air deschide oferta aceasta de tarife de grup pentru toata lumea. Sunteti o familie mai mare sau un grup de prieteni care vreti sa calatoriti impreuna intr-o vacanta mai lunga sau mai scurta ? Nici o problema, puteti cumpara bilete de grup la Blue Air daca sunteti 10 sau mai multi. Iata avantajele:

Daca sunteti 10 (sau mai multi) in gasca, puteti sa rezervati un bilet de grup, beneficiind de un bagaj de cala gratuit pentru toti care calatoresc si locuri preselectate (sa fiti toti impreuna, nu unul in fata si altul in fundul avionului). In plus, se poate plati integral sau esalonat si cel mai important – trebuie sa dai numele finale cu doar 5 zile inainte de inceperea calatoriei. Adica daca cineva se razgandeste si nu mai vrea sau poate sa vina, poti sa-l inlocuiesti cu un alt prieten.

Atentie, biletele nu se pot lua on-line de pe site-ul Blue, ci trebuie sa dati un mail la adresa groups@blue-air.ro sau sa completezi formularul de aici si cei de la Blue iti vor trimite oferta pe mail.

In plus – pana pe 6 noiembrie, daca rezervi bilete pentru un grup de 10 oameni, al 11-lea bilet este gratuit. Si cum vine mini-vacanta de 1 Decembrie, poate luati ideea in considerare.

Perioada de calatorie este intre 1 noiembrie – 10 decembrie 2017 si 1 februarie – 20 martie 2018.

Oferta nu este valabila pentru zborurile dintre Bucuresti si Tel Aviv si Nisa, intre Cluj si Dublin si pentru mai multe zboruri din strainatate ale Blue Air.

Cititi mai multe amunante aici.

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest