Wizz Air adauga destinatii noi din Sibiu: Copenhaga, Paris, Bruxelles, Basel si Frankfurt / Hahn

. Wizz Bucuresti Varsovia

Wizz Air continua expansiunea in Romania si aduce un nou avion la Sibiu incepand din vara, din iunie. Adica, al doilea avion, pentru ca baza de la Sibiu a fost inaugurata anul trecut, in vara. Se pare ca merge foarte bine, asa ca cei de la Wizz au hotarat sa mai adauge un avion aici si sa dea drumul la cinci curse noi. Aeronava fusese inainte alocata aeroportului Tg. Mures, dar a fost luata decizia ca baza se inchide in Mures unde vor fi operate doar 4 destinatii cu avioane din alte baze (asa numitele rute „in W”) si avionul este mutat la Sibiu, oras cu un potential mai mare atat turistic, cat si de afaceri. Noile destinatii din Sibiu au fost anuntate astazi si sunt:

Copenhaga – chiar pe aeroportul principal din capitala daneza. 3 zboruri pe saptamana.

Basel – aeroportul deserveste orase din 3 tari – Basel (Elvetia), Mulhouse (Franta) si Freiburg (Germania) si este o adevarata poarta de intrare in Elvetia. Aeroportul din Zurich este prea scump si nu zboara low-costuri acolo, asa ca de cele mai multe ori cea mai ieftina optiune este Euro-Aeroportul din Basel. 2 zboruri pe saptamana.

Bruxelles / Charleroi – astfel Sibiul se leaga direct cu capitala Europei. Tinand cont ca summitul european din timpul presedentiei romane va avea loc la Sibiu in 2019, pare sa fie o euro-ruta strategica 🙂 3 zboruri pe saptamana.

Paris / Beauvais – Orasul lumina, unul dintre cele mai frumoase din Europa ! Cel putin pentru mine. 3 zboruri pe saptamana.

Frankfurt / Hahn – Daca tot se zboara in capitala Europei, trebuie zbor si spre capitala financiar-bancara a Europei. Atentie insa, nu se zboara pe principalul aeroport din Frankfurt, ci pe aeroportul Hahn aflat ceva mai departe. 2 zboruri pe saptamana

 

Se pare ca va mai exista o a sasea destinatie, la Tel Aviv, dar inca nu s-a primit acceptul de siguranta din partea partii israeliene, asa ca va mai dura pana la anuntul oficial. Dar pana atunci, puteti sa va cumparati deja biletele de avion de pe site-ul Wizz Air. Preturile incep de la 179 lei (pentru toate zborurile exceptand cel spre Bruxelles unde cel mai ieftin bilet incepe de la 229 lei). Zborurile debuteaza pe 21 si 22 iunie 2018.

 

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • ik spune:

    foarte bine. desi e frustrant pt mine, de multi ani, ca sibian, ca din sibiu nu se poate zbura spre nici un oras aflat la mare. si cand introduc un oras la mare, e copenhaga :))) unde s-ar putea sa ma duc la anul, e cel mai tentant dintre noile destinatii, impreuna cu basel.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest