Blue Air revine pe Litoral cu zboruri mai multe in sezonul de vara.

Boeing 737 MAX8 Blue Air

Anul trecut, Blue Air a facut o miscare surprinzatoare lansand zboruri spre Constanta din 4 destinatii interne si cateva externe. Erau, din cate stiu eu primele zboruri interne spre Constanta de decenii bune (in anii 70 – 80, Taromul zbura de la Bucuresti la Constanta, de fapt, ironia face ca primul meu zbor sa fie un Bucuresti – Constanta pentru ca ne-am dus sa saltam niste turisti olandezi de pe Litoral si apoi ne-am continuat zborul spre Amsterdam). Ei bine, zborurile au mers bine, asa ca cei de la Blue Air vor reveni cu zboruri spre si dinspre Constanta si in sezonul 2018… si dupa cum bine se stie prin aviatie, cand lansezi o cursa, trebuie sa o consolidezi si fix asta face si Blue Air. In plus, chiar adauga frecvente marite si o capacitate mai mare.

Cluj – Constanta. Anul acesta vor fi 3 zboruri pe saptamana in loc de 2 ca in 2017. Anul acesta se va zbura marti, joi si duminica (marti fiind noua frecventa), iar ca o alta noutate, zborul va fi operat de o aeronava Boeing 737-800NG (Next Generation), mai mare decat modelul Boeing 737-300 care a fost folosit anul trecut.

Timisoara – Constanta. De asemenea, anul acesta vor fi 3 zboruri pe saptamana in loc de 2 ca in 2017. In 2018, zborurile vor fi operate in zilele de luni, vineri si duminica, folosindu-se un avion Boeing 737-300.

Oradea – Constanta. De asemenea, o crestere – in 2017, era o cursa pe saptamana, in 2018, vor fi 2 curse saptamanale – luni si joi (perfect pentru un weekend un pic mai lung, anul trecut nu puteai pleca la mare decat o saptamana). Zborurile vor fi operate de un avion Boeing 737-300 ca si anul trecut, dar deja vorbim de o capacitate dublata fata de anul trecut.

Iasi – Constanta. Datorita ca rezultatele nu au fost exact cele asteptate, cursa intre capitala Moldovei si Constanta a fost anulata.

Zborurile vor fi operate in sezon, de la mijloc de iunie la mijloc de septembrie si pot fi achizitionate fie prin agentii de turism sau direct de pe site-ul Blue Air.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii