TAROM: A aparut promotia cu bilete de la 99 euro !

Tarom B NG

Anul 2019 a inceput in forta… iata dupa Qatar Airways si Air France / KLM si Taromul a venit cu promotiile acelea clasice cu preturi incepand de la 99 euro. Dar tinand cont ca in banii astia sunt si bagaje, si mancare (pe zborurile un pic mai lungi), si alte servicii care costa la low-cost si de multe ori costa de ustura. Dar hai sa va zic care sunt ofertele.

● 99 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, între Timişoara – Stuttgart, Sibiu – Stuttgart, Sibiu – München.

● 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – München, Sofia, Belgrad, Chişinău, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel Aviv, între Iaşi-Tel Aviv.

● 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nisa, Madrid, între Iaşi-Luton.

Atentie

Biletele pot fi cumparata doar pana pe 11 ianuarie (deci trebuie sa va decideti repede), iar de zburat, se poate zbura doar pana pe 28 februarie (nu cautati date din martie sau mai tarziu !)

Cititi aici toate amanuntele ——–> Promotie TAROM

Etichete:
·

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii