Indonezia ridica orice restrictii pentru turistii vaccinati

. Haideti In Indonezia

Indonezia a anuntat ridicarea obligatiei de testare pentru calatorii straini ce sunt vaccinati complet. Vaccinati complet inseamna ca au facut 2 doze de vaccin anti-COVID, respectiv o doza din vaccinul Johnson & Johnson. In plus, Romania se afla din nou pe lista tarilor a caror cetateni pot sa ia visa-on-arrival odata ce ajung in anumite puncte de frontiera agreate de guvernul de la Jakarta – printre acestea se afla aeroporturile Jakarta, Bali si Yogyakarta prin care trec imensa majoritate a calatorilor din Romania, dar si puncte de trecere frontiera din alte aeroporturi, porturi si chiar si terestre pe granitele cu Malaysia si Timor L’este.

Decizia a fost implementata incepand cu 18 mai 2022.

Calatorii nevaccinati sunt acceptati in Indonezia, dar trebuie sa faca 2 teste PCR si sa stea 5 zile in carantina

Conditiile de intrare sunt:

  • Pasaport national valabil cel putin 6 luni
  • Bilet de avion care sa certifice plecarea din Indonezia (nu trebuie musai sa fie bilet de intoarcere, ci spre o alta tara)
  • Asigurare medicala care sa acopere 25,000 dolari cheltuieli medicale. Eurolife FFH are asigurari cu acoperire de 30,000, respectiv 50.000 euro. Poti sa obtii o reducere de 10% daca introduci codul IMPERATOR10 atunci cand o achizitionezi on-line. Asigurarea poate fi cumparata de aici: https://www.eurolife-asigurari.ro/asigurare-calatorie 
  • Documentele cerute pentru COVID-19

Viza de intrare costa 500.000 rupee (32 euro) si va fi platita la sosirea in Indonezia.

 

Surse:

Simple Flying (multumesc Cristi Robescu pentru informatie)

Info Indonezia in Olanda

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest