Emiratele Arabe Unite renunta la testul PCR pentru cei vaccinati si ridica anumite restrictii interne

06. Burj

Cu incepere de astazi, 26 februarie 2022, Emiratele Arabe Unite a anuntat renuntarea la prezentarea unui test PCR negativ pentru a putea sa intri in tara pentru calatorii vaccinati. Cei care nu sunt vaccinati, vor putea sa intre pe teritoriul Emiratelor daca au facut un test PCR (cu rezultat negativ) in ultimele 48 ore inainte de a se imbarca spre Emirate. Sunt acceptati si cei care au trecut prin boala in ultima luna. In continuare, compania aeriana Etihad nu accepta decat pasagerii vaccinati. Ca sa fie clar, reglementarile sunt valabile pentru toate cele 7 emirate – Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm al Quwain, Ras al Khaimah si Fujairah.

Au fost ridicate de asemenea si diverse alte restrictii interne, cele mai importante pentru calatori fiind ridicarea restrictiilor de intrare intre Dubai si Abu Dhabi sau purtatul mastii de protectie in aer liber. In continuare, este obligatorie purtatul mastii in spatii publice inchise.

Pentru toate schimbarile din Emirate, aruncati o privire aici. Pentru schimbarile cu privire la intrarea in tara, uitati-va aici.

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

  • Elefantul African spune:

    camarazi, am invins..in sfarsit , fara test pentru cei vaccinati. Ma duc in martie si eram pregatit sa renunt la Abu Dhabi pentru ca trebuia sa mai fac inca un test. Daca scapam si de piticu’ nuclear criminal de la kremlin, poate ne intoarcem la viata normala.

  • ANA spune:

    Bună! Avem 2 doze de vaccin din martie anul trecut,fara booster. Ar fi valid pt a putea întra în Emiratele Arabe Unite fără PCR, chiar dacă a trecut mai mult de un an? Avem bilete de avion pentru Dubai, în aprilie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest