Turkish Airlines reia zborurile din iunie. Probabil spre Romania din iulie sau august

Turkish Airlines

Agentia turca de stiri Anadolu a anuntat ca Turkish Airlines are un plan de reincepere a zborurilor in 3 etape. Prima etapa – in luna iunie vor incepe zboruri spre 22 destinatii din 19 tari, in iulie, Turkish va zbura in 103 destinatii, iar in august spre 160 destinatii. Turkish Airlines a oprit orice zbor (in afara de cele cargo, repatriere si muncitori sezonieri) de la sfarsit de martie pana pe data de 28 mai.

In conformitate cu sursele citate de Anadolu, in iunie, Turkish Airlines va zbura spre Canada, Kazahstan, Afghanistan, Japonia, China, Coreea de Sud, Singapore, Danemarca, Suedia, Germania, Norvegia, Austria, Olanda, Belgia, Belarus, Israel, Kuwait, Georgia si Liban. Alte destinatii vor fi adaugate din iulie.

Pana pe 8 mai, Turkish Airlines are oferte pe ruta Bucuresti – Istanbul – bilete la 110 euro (bagaj si catering inclus) cu zbor pana pe 31 martie 2021.

 

In acest moment, Romania a interzis zborurile spre si dinspre Turcia, tara aflandu-se in zona rosie. In consecinta, oricine vine din Turcia va intra in carantina institutionalizata timp de 14 zile. De asemenea, in acest moment, cetatenii romani nu pot intra in Turcia prin frontierele rutiere, feroviere sau maritime.

Pana astazi, Turcia este tara asiatica cea mai greu lovita de corona virus – oficial, sunt 130.000 infectati si 3520 victime (ponderand populatie, sunt de 2 ori mai multi infectati decat in Romania si un numar similar de victime), dar datele oficiale turcesti sunt puse sub semnul intrebarii de presa occidentala.

Sursa info

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest