1 AUGUST ora 0:00: Danemarca INTERZICE accesul romanilor pe teritoriul tarii.

Micuta Sirena Copenhaga

Acum, cateva minite, Danemarca a anuntat noua lista de tari „deschise” si „interzise”. Cum ma asteptam, Romania a trecut de pe lista galbena (tari „deschise” cu conditii) pe lista rosie – in consecinta, cu incepere de sambata, 1 august orele 0:00 (ora Danemarcei), accesul calatorilor ce vin in Romania pe teritoriul Danemarcei este interzis.

Care sunt excluderile: rezidentii in Danemarca (probabil cu obligatia carantinei), cei care detin barci in Danemarca si cei care livreaza bunuri in Danemarca. Mai multe amanunte aici: https://danishbusinessauthority.dk/entry-restrictions-what-does-it-mean-my-business

Lista daneza este actualizata in fiecare joi la orele 16:00 ora Danemarcei (si de data asta au actualizat-o imediat) si intra in vigoare incepand cu sambata, orele 0:00. De aceea interdictia asupra rezidentilor din Romania va fi in vigoare incepand cu sambata. 1 august.

Zborurile vor fi permise in continuare, dar probabil vor fi anulate de catre companiile aeriene care opereaza in Danemarca sau Malmo.

Mai multe amanunte: https://politi.dk/en/coronavirus-in-denmark/travelling-in-or-out-of-denmark/is-my-country-open-or-banned

 

 

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii