Blue Air anunță reluarea zborurilor regulate spre Marea Britanie, Spania, Italia si Belgia

Blue Air Bucuresti Valencia

Incepand de astazi, datorita ridicarii interdictiilor de zbor spre Marea Britanie, Spania si Belgia, Blue Air a reluat zborurile spre aceste destinatii, plus Italia. Aruncand un ochi pe situatia zborurilor din Otopeni, azi Blue Air a operat 7 zboruri regulate (plus un charter in Zakyntos) inclusiv spre destinatii care pana ieri erau inchise in mod formal: Dublin, Lyon, Milano, Helsinki, Londra, Malaga si Hamburg. Din Iasi, au fost zboruri spre Paris si Munchen, iar din Bacau nu stiu deoarece pe site-ul aeroportului nu apar zborurile in timp real.

In perioada urmatoare, compania romaneasca anunta ca vor fi efectuate 250 zboruri pe saptamana, iar programul este complet operational.

Pentru urmatoarea perioada, acestea sunt rutele deservite. Toate celelalte rute sunt temporar anulate si vor putea fi reluate treptat in functie de cerere. De asemenea si numarul de frecvente poate creste in urmatoarea perioada.

De pe aeroportul București Otopeni: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris Beauvais, Lyon, Nisa), Germania (Koln, Hamburg, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Italia (Florența, Milano Malpensa, Napoli), Marea Britanie (Liverpool, Londra Luton), România (Cluj, Iași), Spania (Malaga, Valencia, Palma de Mallorca), Suedia (Stockholm).

De pe aeroportul din Bacău: Belgia (Bruxelles), Italia (Bergamo, Roma, Torino), Irlanda (Dublin), Marea Britanie (Londra Luton)

De pe aeroportul din Iași: România (București), Belgia (Bruxelles), Franța (Paris Beauvais), Germania (Koln, Munchen), Italia (Torino), Marea Britanie (Londra Luton)

De pe aeroportul din Cluj: Irlanda (Dublin), România (București)

De pe aeroportul din Sibiu: Germania (Stuttgart)

Zboruri interne de la baza Blue Air din Torino: Alghero, Catania, Lamezia Terme, Napoli, Trapani

Zboruri regionale de la baza Blue Air din Larnaca: Atena, Salonic

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Blue Air.

PS: O sa ma intrebati ce e cu concordatul acela si in ce fel va afecteaza. O sa scriu in momentul in care o sa am toate informatiile si o sa ma lamuresc si eu, ce e cert, este o manevra juridica ce ajuta Blue Air-ul sa supravietuiasca si sa zboare in continuare in conditiile in care ajutorul guvernamental promis a constat intr-o sanatoasa bataie de incurajare pe umar (iar restul companiilor europene au primit 50 miliarde euro)

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest