Air France anunta reluarea zborurilor Bucuresti – Paris incepand de maine, 23 iunie 2020

Air France Maho Beach St. Martin

In urma deciziei autoritatilor romane de a redeschide traficul aerian intre Romania si Franta, Air France anunta reluarea zborurilor intre Bucuresti si Paris incepand chiar de maine. Zborurile vor fi efectuate odata la 2 zile pana la finalul lunii iunie (deci, pe 23, 25, 27 si 29 iunie), urmand ca de la 1 iulie sa redevina zilnic. 

Inainte de COVID-19, Air France opera de 4 ori pe zi intre Bucuresti si Paris si de 2 ori in code-share cu partenerul TAROM, deci oferea 6 zboruri pe zi. De-a lungul lunii iulie va fi doar un zbor pe zi, urmand ca in functie de cerere, sa creasca si frecventa.

Biletele de avion pot fi cumparate pe site-ul Air France.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

 • Diana spune:

  Au anuntat la TV ca zborurile au fost anulate deoarece Franta a decis sa lase doar cetanenii tarilor care fac parte din Schengen sa intre in Franta. Pe site-ul aeroportului din Bucuresti, cele 3 zboruri spre Franta de astazi (Paris, Lyon si Nisa) apar ca anulate.

 • Madalina spune:

  Buna ziua , ce acte trebuie sa prezentam când venim din România in Franța pe aeroport și ce condiții sunt de călătorie ? Va multumesc .

  • Imperator spune:

   Carte de identitate sau pasaport si o declaratie de sanatate care o gasiti aici: https://chestionar.stsisp.ro/
   Conditii de calatorie – sa cumparati un bilet de avion valabil, imbarcare respectand distantarea sociala, purtatul mastii de protectie din momentul in care intrati in aeroport pana in momentul in care iesiti din aeroport. Mai pot fi conditii specifice diverselor companii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii