Finala mare – va invit sa votati acum pentru topul celor mai faine 10 locuri din tara. Si pozele mele au intrat in finala :)

Concurs Orange

Acum cateva zile, va prezentam o initiativa foarte faina a celor de la Orange care isi dorea sa aduca in fata acele colturi faine ale Romaniei care merita sa fie descoperite de toti. Mai ales anul acesta, an in care marea majoritate a celor indragostiti de calatorii au decis sa descopere locurile mai putin cunoscute ale Romaniei – si credeti-ma, la mine in bula de pe Facebook unde sunt conectat cu mii de calatori curg pozele din diverse colturi de Romanie (anii trecuti, imi curgeau poze de peste tot din lume). Ei bine, ce au facut cei de la Orange pentru a va inspira ? A cerut fotografii de la 4 bloggeri de calatorii (eu, Eddie de la TukTuk, Sebastian si Laura de la Calatori in Bascheti si Alina si Florin de la Aventurescu) si le-au pus la vot :). La votul vostru, a oricarui interesat de calatorii.

Eu am trimis vreo 25 – 30 poze, ei au selectat 10 poze care au intrat in competitie. Practic, in fiecare zi, apareau 2 “cupluri” de poze pe stories-urile paginii de Instagram al lui Orange Romania si urmaritorii puteau sa voteze. Din cele 40 poze initiale (4 seturi de 10 de la fiecare blog), iata ca au mai ramas in competitive 20 de fotografii. Si ma bucur sa va spun ca si datorita voua, am in finala mare nu mai putin de 9 fotografii ! Da, 9 din 10 au ajuns in finala ! Va multumesc !

Deci, ce v-as ruga in urmatoarele zile:

  1. Intrati pe pagina de Instagram a Orange Romania si dati-i like. O gasiti aici –-> https://www.instagram.com/orangeromania/?hl=ro
  2. Urmariti partea de stories. Daca nu va intra automat in stories, pe pagina Orange, apasati pe cerculetul de Highlights de Stories numit “InstaTop”. Veti putea vota doar pe cele de la final (ultimele 2 sunt active permanent). Pana atunci o sa vedeti ce poza a castigat din “confruntarea” directa.

Instagram Orange

  1. Cautati pozele de mai jos (sunt pozele mele care au intrat in finala) si le votati. Sau votati fix pozele care va plac voua cel mai mult.

Si cel mai important – daca v-am inspirat cu niste destinatii minunate din Romania, poate dati o fuga pe acolo. Si pentru ca aproape sigur, Orange are acoperire in zona, le pozati si le postati si voi pe vreo retea sociala – pentru a-I inspira si pe altii sa le viziteze. Pentru ca Romania e frumoasa, dar multe giuvaere turistice sunt pur si simplu necunoscute.

Va multumesc !

 

Fotografiile mele care au intrat in finala !

Maramures sat Poienile Izei

Poienile Izei

Maramures Manastirea Barsana

Manastirea Barsana din Maramures

Apuseni Mocanita Abrud Campeni

Mocanita din Abrud – Campeni

Rosia Bihor

Superba panorama a satului Rosia, judetul Bihor !

Maramures Sapanta Cimitirul Vesel

Cimitirul vesel din Sapanta

Apuseni Biserica scufundata de la Geamana

Biserica scufundata din Geamana si tulburatoarea sa poveste

Oradea Piata Unirii ziua

Oradea sau orasul care e exemplul viu ca se poate !

Apuseni inclusiv vf. Bihor imagine din Runcuri

O alta panorama din judetul Bihor – Runcuri !

Maramures Mocanita de la Paltinu

Si o alta mocanita – cea din Maramures. Ce sa fac, imi plac trenurile 🙂

Categorii:
Romania

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest