NOUA LISTA GALBENA: Intra in carantina cei care vin din Elvetia, Portugalia, Croatia, Polonia, etc. Nu mai intra in carantina cei care vin din Islanda, SUA, Panama, etc

Lista octombrie

Soc si groaza, surprise, surprise. Astazi de dimineata, CNSU ne-a lovit surprinzator cu actualizarea listei galbene in urma inrautatirii situatiei epidemiologice in special din Europa, numeroase tari europene depasindu-ne ca numar de cazuri la 100,000 locuitori. Schimbarile pe care le-am semnalat de mai mult zile sunt urmatoarele:

TARI NOI de unde se va intra in carantina: Vatican, Luxemburg, Slovenia, Elvetia, Liechtenstein, Georgia, Croatia, Irlanda, Polonia, Portugalia si Macedonia de Nord.

TARI pentru care continua obligatia de carantinare: Cehia, Belgia, Olanda, Spania, UK, Franta, Muntenegru, Malta.

TARI dinspre care s-a renuntat la obligatia de carantinare: SUA, Moldova, Islanda, Brazilia, Panama, Columbia, Oman, Israel si altele.

Deci, iata lista care intra in vigoare cel mai probabil de maine, 27 octombrie (dar nu s-a anuntat exact ora, probabil va fi ora 0:00) este urmatoarea:

Lista galbena

Atentie – lista folosita a fost cea de vineri, 23 octombrie a ECDC. In ultimele 2 zile, Austria si Bosnia-Hertegovina ne-au depasit si ar fi putut intra de asemenea. Exista un risc ca aceste 2 tari plus Italia sa ajunga pe lista galbena la urmatoarea actualizare.

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii