Blue Air anunta lansarea zborurilor estivale de la Cluj Napoca spre Constanta si Burgas

Blue Air

Dupa ce Blue Air a anuntat lansarea unor zboruri dedicate vacantelor la vara din Bucuresti spre Grecia (Atena, Heraklion – Creta, Rhodos si Zakynthos) si Italia (Olbia), astazi compania romaneasca a anuntat lansarea altor doua rute de vacanta din Cluj-Napoca – e vorba de zborurile Cluj-Napoca – Constanta si Cluj-Napoca – Burgas (Bulgaria). Zborul de Burgas va fi operat de 2 ori pe saptamana din 20 iunie pana pe 12 septembrie 2021, in timp ce datele cu privire la zborul de Constanta nu sunt inca disponibile, dar foarte probabil va fi operat tot in perioada respectiva. Conform d. Krassimir Tanev, director comercial Blue Air, se studiaza si oportunitatea unui zbor Bucuresti – Burgas tot in perioada estivala.

Zborurile dintre capitala Ardealului si cele doua metropole de pe malul Marii Negre se vor desfasura dupa urmatorul orar:

Cluj-Napoca – Burgas 5:10 – 6:00 / Burgas – Cluj-Napoca 6:55 – 8:00 (miercurea si duminica)

Cluj-Napoca – Constanta 13:25 – 14:30 / Constanta – Cluj Napoca 15:10 – 16:15 (lunea si vinerea)

In mod normal, pe cale rutiera, Google Maps sustine ca drumul Cluj – Burgas se poate face in 10:40 ore si Cluj – Constanta in 8:30, dar, vara, indiscutabil, poate dura mult mai mult. Asa, zborul dureaza circa 1 ora, probabil si mai putin.

Preturile incep de la 30 euro / segment (inclusiv schimbarea gratuita a datei de zbor o singura data).

Biletele pe ruta Cluj-Napoca – Burgas au fost deja puse in vanzare, cele de pe ruta Cluj-Napoca – Constanta urmand sa fie puse in vanzare zilele urmatoare aici ———> site-ul Blue Air

 

Comentarii

  • antonioro spune:

    Cu ajunsul la aeroport cu 2-3 ore inainte de zbor,in ambele directii(la care adaugi taxiurile),plus zborul-tot acolo iesi daca pleci cu masina.In plus,cu masina pleci cind vrei,nu treci prin vreun control,iei bagaje cite vrei,nu-ti trebuie taxi,mergi door to door.In plus,in statiune nu trebuie sa inchiriezi masina,o ai pe a ta.Nu-ti mai place,pui bagajele(si cumparaturile) in masina si-ai plecat acasa cind vrei,fara sa fii conditionat de data zborului.Sorry,distantele sint prea mici ca sa merite zborul cu avionul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii