Rectificare CNSU: Croatia iese de pe lista galbena.

Actualizare Croatia

Wow, chiar s-au miscat repede. CNSU a scos prompt Croatia de pe lista galbena in urma rectificarii ECDC. Initial, cifrele venite de la organismul european indicau ca statul adriatic are 599 cazuri / 100.000 locuitori, dar in realitatea, avea 159, sub indicele epidemiologic al Romaniei.

In consecinta, incepand de la noapte, cei care vin din Croatia nu vor mai trebui sa prezinte test PCR si nici sa stea in carantina. Tendintele din ultimele zile sugereaza ca Croatia ar urma sa fie si saptamana viitoare pe lista verde.

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

 • Ar fi riscant sa planuiesc o plecare in Croatia la sf lunii ? Am vazut ca Zagreb nu e asa departe de Ljubliana, ar merge o excursie de o zi acolo, m-ar primi in Slovenia fara restrictii ?

  Madalin 12 februarie 2021 23:42 Răspunde
  • Croatia pare in scadere, s-ar putea sa nu redevina galbena prea repede. In Slovenia sunt restrictii, parca este si lockdown, as zice sa te limitezi la Croatia 🙂 Ai muuuuulte lucruri de vazut acolo

   Imperator 13 februarie 2021 16:06 Răspunde
   • Multumesc de raspuns..la Plitvice n-as vrea sa merg in perioada asta, e mult mai frumos din mai incolo..ma gandesc sa stau in Zagreb si sa iau de acolo tururi de o zi, am vazut ca au si niste castele in jurul capitalei.

    Madalin 13 februarie 2021 18:08 Răspunde
    • Pltvice e cam de vara … Dar in jos, pe coasta, de obicei e cald si soare la inceput de martie (am fost de 2-3 ori acum mai multi ani)

     Imperator 13 februarie 2021 19:16 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii