Blue Air anunta deschiderea curselor Bucuresti si Cluj spre Milano Linate, fix in buricul targului. Preturi incepand cu 5 lei.

Blue Air Bucuresti Valencia

Blue Air anunta deschiderea zborurile dintre Bucuresti si Milano Linate, dar si din Cluj-Napoca spre Milano Linate, vechiul aeroport din Milano care se afla fix in buricul targului. Timp de decenii, Linate a fost principalul aeroport din Milano pana la deschiderea aeroportului Milano Malpensa in 1998 (ma rog, Malpensa a fost un aerodrom inca din 1910, dar a ramas un aeroport micut pana cand s-a decis ca acesta va fi principalul aeroport al capitalei economice a Italiei in 1990 – le-au trebuit 8 ani sa-l construiasca). Dar Linate a ramas operational si continua sa fie operational pentru un numar limitat de zboruri, fiind considerat un aeroport de „lux” fiind in centru. Ca idee, Malpensa este la 55 km de gara Milano Centrale, tot la 55 km se afla si aeroportul Bergamo, in schimb ce Linate este la doar 7 km de gara, iar Domul din Milano, adevaratul centru al orasului este la fix 8 km). 

In consecinta, aici aterizeaza doar companii aeriene „legacy” cum ar fi Air France, SAS, British Airways, KLM si Lufthansa, Blue Air (alaturi de Easyjet) fiind singura companie low-cost care aterizeaza pe acest aeroport premium.

Zborurile Bucuresti – Milano Linate vor incepe de pe 28 martie 2021 si vor fi operate de 4 ori pe saptamana pana pe 30 aprilie, iar incepand cu 1 mai, va fi cate un zbor pe zi. Zborurile Cluj-Napoca – Milano Linate vor incepe de pe 1 iunie 2021 si vor fi operate de 2 ori pe saptamana. In acest moment, sunt incarcate biletele pana pe data de 30 octombrie 2021.

Pretul biletelor incepe de la nu mai putin de 5 lei (daca ai Blue Benefits) sau 9,99 euro (pe sens) daca nu ai si poti sa schimbi o data data in mod gratuit.

In acest moment, Italia se afla pe lista galbena a Romaniei (test PCR + carantina), dar cei vaccinati complet si cei care au fost bolnavi in ultimele 90 zile pot intra in Romania fara nici o restrictie. In sens opus, se poate intra in Italia cu un test PCR.

Blue Air Bucuresti Milano Linate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii