DE PASTI: Karpaten are zboruri directe spre nu mai putin de 11 destinatii pe 4 continente: din Republica Dominicana pana in Seychelles !

Destinatii Karpaten Paste

Incet, incet, se apropie Pastele. Anul asta vacanta de Pasti nu a cazut prea bine. Pastele e pe 2 mai, iar 1 mai pica sambata care e libera, dar orisicat… este o perioada in care lumea calatoreste. Si pentru ca Europa va fi cam inchisa (poate doar Grecia si Bulgaria sa fie deschise sau partial deschise), cei care dorim sa evadam, putem evada doar departe. Iar cei de la Karpaten care au creat o revolutie in industria turistica de la noi, “inventand” zborurile charter directe spre tot soiul de destinatii indepartate unde never ever nu m-as fi gandit ca voi vedea zboruri directe din Romania au pregatit nu mai putin de 11 destinatii deservite direct din Bucuresti pentru Paste pe 4 continente diferite. Deci, m-am gandit sa le trec in revista. Poate gasiti ceva sa va intereseze :).

Europa

Madeira – geografic este in Africa, fiind practic in dreptul Marocului, dar de fapt este in Europa, nu numai pentru ca este parte componenta a Portugaliei, dar pentru ca toata atmosfera de pe insula este pur europeana. Este o insula mirifica, verde, muntoasa cu panorame superbe, o insula a primaverii vesnice si care nu poate sa nu-ti dea o stare de bine.

Sejurul de Paste are loc in perioada 1 – 8 mai 2021, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM.

Dupa Paste, zborurile Karpaten spre Madeira vor reincepe de pe 19 iunie si vor avea loc saptamanal.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––> sejur Madeira

 

Orientul Apropiat

Antalya – una dintre destinatiile favorite ale romanilor, mai ales a celor iubitori de all-inclusive, dar sa stiti ca Antalya nu inseamna doar all inclusive. Nu e nici o greseala sa credeti ca in Antalya nu ai altceva de facut decat sa stai cu burta la soare, am avut fix parerea asta pana cand am ajuns acolo prima oara (si am mai revenit de 2 ori). Antalya nu inseamna numai all inclusive, poti descoperi niste orase istorice absolut fabuloase – din perioada greco-romana, dar si liciana, te poti bucura de peisaje naturale mediteraneene de vis si mai ales de gastronomia turceasca. Sa nu uit… Antalya nu inseamna doar mare, inseamna si munte si daca iei telecabina de la Olympos, vei avea parte de o experienta montana de neuitat.

Sejurul de Paste are loc in perioada 30 aprilie – 7 mai 2021, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM.

Dupa Paste, zborurile Karpaten spre Antalya vor continua saptamanal, iar din 11 iunie 2021, vor fi 2 zboruri pe saptamana.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Antalya

 

Asia

Maldive – a fost unul din hit-urile inceputului de an. Pentru prima oara, Maldive a fost legat direct de Bucuresti, iar ofertele au fost la preturi mega-rezonabile, asa ca mii de romani au descoperit pentru prima oara paradisul maldivian, numeroasele sale resorturi, marea sa de smarald sau de turcoaz si coralii sau pestii sai.

Sejurul de Paste are loc in perioada 25 aprilie – 3 mai 2021, iar zborul direct Karpaten este operat de compania Gullivair. Acesta va fi penultimul zbor al sezonului (mai este unul pe 2 mai 2021), iar operarea va fi intrerupta deoarece din mai incepe sezonul musonic.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Maldive

 

Africa

Egipt / Sham-el-Sheikh. Una dintre cele mai bine cotate statiuni ale Egiptului, este cunoscuta nu numai pentru hotelurile sale de buna calitate, cat si pentru coralii fenomenali care atrag pe cei mai profesionisti scafandri din lume. Pentru un pic de aventura, poti sa mergi in desert, dar mai ales sa urci pe muntele unde legenda spune ca Moise ar fi primit poruncile direct de la Dumnezeu (la pachet cu vizitarea manastirii Sf. Ecaterina, una dintre cele mai vechi manastiri functionale din lume, ridicata de imparatul bizantin Justinian).

Sejurul de Paste are loc in perioadele 25 aprilie – 2 mai sau 2 – 9 mai 2021, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM.

Dupa Paste, zborurile Karpaten spre Sharm-el-Sheikh vor continua saptamanal, pana pe 24 octombrie 2021.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Sharm-el-Sheikh

 

Egipt / Hurghada. Cea mai populara statiune la Marea Rosie din Egipt are de toate – hoteluri de calitate, mancare excelenta si o mare calda. Avantajul Hurghadei este ca se afla destul de aproape de Luxor, inima civilizatiei egiptene antice cu ale sale morminte, temple si coloane absolut incredibile. Exista si niste corali frumosi, dar si alte experiente de neuitat care te pot astepta in Hurghada si in regiunea adiacenta.

Ai practic, 4 oportunitati de a merge in Hughada de Paste – sunt nu mai putin de 4 zboruri pe zi (29, 30 aprilie, 1 si 2 mai), iar zborurile Karpaten sunt operate de TAROM si Blue Air.

Toata luna mai, vor fi 4 zboruri pe saptamana (joia, vinerea, sambata si duminica), iar din iunie, vor fi doar 2 zboruri (vinerea si duminica) pana pe 31 octombrie 2021.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Hurghada

 

Egipt / Luxor si croaziera pe Nil. Un program inovator, un charter complet – zbor direct Karpaten spre Luxor si apoi croaziera pe Nil pe unul dintre cele doua vase inchiriate special de Karpaten. De-a lungul fluviului, vor fi descoperite cele mai spectaculoase urme ale civlizatiei egiptene in timp ce plutesti linistit pe apele marelui fluviu. Exista de asemenea posibilitatea de a imparti excursia in 2 – o parte croaziera si o parte vizita la Cairo + Alexandria sau sejur la Hurghada.

Sejurul de Paste are loc in perioada 30 aprilie – 7 mai 2021, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM.

Perioada in care are loc acest program zbor + croaziera pe fluviul Nil este 2 aprilie – 28 mai 2021 cu zboruri saptamanale.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> charter complet – Luxor & croaziera pe Nil 

 

Egipt / Marsa Alam – mai putin cunoscuta decat Sharm-el-Sheikh si Hughada, Marsa Alam este a treia zona de vacanta de la Marea Rosie, o zona in plina dezvoltare cu hoteluri mai noi (este o zona recent deschisa), cu un micro-climat favorabil (iarna mai cald, vara mai racoare) si cu unele dintre cele mai frumoase “paduri” de corali din Marea Rosie.

Sejurul de Paste are loc in perioada 25 aprilie – 2 mai 2021 sau 2 – 9 mai, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM.

Zborurile Karpaten spre Marsa Alam incep din 4 aprilie si vor fi operate saptamanal pana pe 23 mai 2021.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Marsa Alam 

 

Capul Verde una dintre cele mai linistite destinatii de vacanta, insula Sal din arhipelagul Capul Verde este cunoscuta prin faptul ca sloganul national este “no stress”. Daca esti obosit si vrei sa te odihnesti, atunci poti sa iei in considerare un sejur “no stress”.

Sejurul de Paste are loc in perioada 1 – 8 mai, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM (are loc o escala tehnica la Marrakech pentru realimentare).

Mai este programat un singur zbor charter spre Capul Verde pe 29 mai (cand este mini-vacanta de 1 iunie)

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Capul Verde  

 

Mombasa / Kenya. Principala destinatie turistica din Kenya, pe malul Oceanului Indian este o combinatie de mare cu o culoare de neuitat, gastronomie africana de te lingi pe degete si hoteluri de buna calitate. Spre deosebire de Zanzibar, Mombasa are un avantaj cheie – exista parcuri nationale pline de elefanti, lei, zebre si alte reprezentante ale faunei africane la vreo 2-3 ore cu masina de zona turistica de Litoral, asa ca poti sa combini un sejur la mare cu safari prin parcurile nationale Tsavo West sau Tsavo East. Sau chiar si mai departe, spre legendarul Masai Mara J.

Sejurul de Paste are loc in perioada 28 aprilie – 5 mai, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala TAROM (are loc o escala tehnica la Hurghada pentru realimentare).

Mai este programat un singur zbor charter spre Mombasa pe 3 aprilie, deci, acum, peste cateva zile, dar zborurile ar putea fi reluate in timpul verii.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Kenya  

 

Seychelles. Seychelles este cunoscuta ca una dintre cele mai exclusiviste destinatii ale Africii, dar si cea mai ecologica. Spre deosebire de alte insule din regiune care si-au cam defrisat padurea originala in favoarea agriculturii, Seychelles si-a pastrat si continua sa isi pastreze eco-sistemul original cu ardoare.

Sejurul de Paste are loc in perioada 29 aprilie – 7 mai, iar zborul direct Karpaten este operat de compania nationala Air Seychelles(are loc o escala tehnica la Cairo pentru realimentare).

Mai sunt programate 2 zboruri spre Seychelles pe 7 sau 16 mai 2021.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Seychelles  

 

America Centrala

Republica Dominicana – nu pot sa va spun prea multe din proprie experienta despre Republica Dominicana pentru ca nu am fost niciodata, dar pot sa va spun ca in cursul serii de azi, ma voi imbarca si eu la bordul unui avion Karpaten pentru a merge spre Republica Dominicana. Va fi cea de 133-a tara vizitata pentru mine, asa ca promit sa vin cu mai multe povesti si informatii.

Sejurul de Paste are loc in perioada 29 aprilie – 7 mai, iar zborul direct Karpaten este operat de Gullivair

Mai sunt programate 4 zboruri spre Republica Dominicana pe 20 si 30 mai, dar si pe 10 si 20 iunie 2021.

Pentru a urmari toate ofertele, aruncati un ochi aici ––-> sejur Republica Dominicana  

 

 

 

Comentarii

  • tgorun spune:

    Anul acesta agenția s-a mișcat foarte bine, cu oferte variate pe destinațiile unde se putea zbura.

    Din ofertele de mai sus recomand Madeira, pentru ca este in Europa/Uniunea Europeana. In cazul nefericit, in care se întâmpla ceva si se închid temporar zborurile ești totuși in UE si poți reveni acasă mult mai ușor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest